REAL LIFE WHO

Jolie, Pitt, Douglas, Spielberg, Butler: οι δηλώσεις στήριξης για την Ελλάδα


13 Ιουλίου 2015

Σε μια προσπάθεια στήριξης και αρωγής της χώρας σε αυτό το δύσκολο σημείο της ιστορίας της, το ομογενειακό portal greekreporter.com, ξεκίνησε μια καμπάνια με τη σειρά του που συγκινεί. Ο τουρισμός φέτος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και οι τουρίστες που ξεκίνησαν με την πρόθεση να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, τώρα πλέον είναι διστακτικοί και αναρωτιούνται αν πρόκειται για ασφαλές μέρος και πως είναι τα πράγματα.

Τέτοιου είδους ερωτήσεις δεχόντουσαν συχνά και οι δημοσιογράφοι του portal. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν μια πρωτοβουλία που θα ξεκαθάριζε τις θολές εντυπώσεις και θα καθησύχαζε μια μερίδα κόσμου. Το hashtag #SeeYouInGreece παρακινεί όλους τους τουρίστες να στηρίξουν την ελληνική οικονομία, ιδίως τώρα που τους έχει ανάγκη.

"Αν όχι τώρα, πότε" είναι το motto της καμπάνιας. "Με κρίση ή χωρίς είναι το καλύτερο μέρος να ζεις", δηλώνει ο Ethan Hawke, "Δεν υπάρχει κάτι που να μη λατρεύεις", εξομολογείται ο Gerard Butler. Κι όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα στο video που δημιούργησε η ομάδα του greekreporter.com, συρράπτοντας δηλώσεις που έχουν κάνει πρόσφατα πάρα πολλοί celebrities για τη χώρα μας, μετά από επίσκεψή τους.

#SeeYouInGreece then...