REAL LIFE WHO

Πως θα τη βγάλει καθαρή ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με τα κορίτσια του Jenny Jenny;


8 Οκτωβρίου 2015

Ο Παναγιώτης είναι Κριός με Ζυγό και πιστεύει πως πρόκειται για φοβερό συνδυασμό. Γεννήθηκε στον Πειραία από μια μαμά που θα έπρεπε να είναι διδάκτορας του ΣΕΠ, καθώς στο πλαίσιο της επαγγελματικής του αναζήτησης και στην κουβέντα με θέμα "Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω" εκείνη απάντησε "Γίνε γραφίστας". Εκείνος ρώτησε "Τι είναι γραφίστας;" και εκείνη βάζει λεκτικό γκολ απαντώντας "Αυτός που σχεδιάσει τα κουτιά των απορρυπαντικών".

Η ιστορία την δικαίωσε περίτρανα. Ο Παναγιώτης εργάζεται σαν art-creative director από το 1999 και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει focus στο σχεδιασμό εφαρμογών για κινητά. Ως συνιδρυτής της ελληνοαμερικανικής start up "Pinnatta", αυτό τον καιρό δουλεύει πάνω σε μια εφαρμογή που ανυπομονεί να βγει στην αγορά.

Πιστεύει στο "μάτι", όχι τόσο στα ζώδια, βαριέται πια τη γυμναστική αν και κάποτε ήταν φανατικός του βόλεϊ. Τι θέλει για το μέλλον; Να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με την οικογένειά του.

Η πρώτη κίνηση που κάνεις όταν ξυπνάς. Κοιτάω τα e-mails στο κινητό μου

Είσαι εξαρτημένος από την πρωινή καφεΐνη; Όχι. Αλλά μου αρέσει η γεύση του καφέ. Δεν τον πίνω από εξάρτηση ή γιατί νιώθω ό,τι με ξυπνά. Καθαρά και μόνο από απόλαυση. Τον τελευταίο χρόνο έχω ανακαλύψει τον Espresso freddo αχτύπητο! Άλλη γεύση!

Ποιο είναι το δωμάτιο του σπιτιού σου που σε εμπνέει περισσότερο; Το σαλόνι. Μπορώ να κάθομαι με τις ώρες. Δουλεύω, τρώω, βλέπω ταινίες.

Έχεις υπολογίσει πόσο χρόνο κοιτάς την οθόνη του κινητού σου ημερησίως; Μπορώ να σου πω πόσες δεν την κοιτάω. Είμαι εξαρτημένος και έχει αρχίσει να με ενοχλεί. Θέλω να έχω το κινητό συνέχεια πάνω μου και να ασχολούμαι μαζί του ακόμα και όταν δεν το χρειάζομαι. Μεγάλο λάθος, προσπαθώ να απεξαρτηθώ  :)

Στο σπίτι σου παίζει μουσική ή τηλεόραση; Θα έλεγα μουσική αλλά με μέτρο. Κάποια στιγμή δεν θέλω να ακούγεται τίποτα μέσα στο σπίτι. θέλω απόλυτη ησυχία να συγκεντρωθώ.

Με ποιον celebrity θα ήθελες να συγκατοικήσεις και γιατί; Με τον Jimmy Fallon. Είναι ο απόλυτος παρουσιαστής για μένα. Θέλω να γίνω Fallon στην θέση του Fallon :)

Το gadget που δεν μπορείς να αποχωριστείς; Το κινητό τηλέφωνο και την action camera μου.

Ποιο item έχεις κρατήσει από την παιδική σου ηλικία; Δίσκους μουσικής. Άκουγα συνέχεια και μάθαινα στίχους. Μπορώ εύκολα να θυμηθώ στίχους από τραγούδια  των 80s, αλλά να ξεχάσω τι έφαγα χθες.

Πως προέκυψε η τηλεόραση στη ζωή σου; Όταν ήμουν μικρός έπαιζα σε διαφημίσεις για χαρτζιλίκι. Το ένα πράγμα έφερε το άλλο και πριν 8 χρόνια μου έγινε πρόταση για εκπομπή.

Τι βαριέσαι φριχτά στην Αθήνα; Την κίνηση. Δεν την παλεύω καθόλου. Θέλω να πετάξω πάνω από τα αυτοκίνητα.

Αν είχες μια υπερδύναμη, ποια θα ήθελες να ήταν; Να πετάω. Θέλω να πετάξω τώρα αν γίνεται ...και όχι μόνο πάνω από τα αυτοκίνητα :)

Πως ορίζεται ένας φίλος ζωής; Αυτός που όταν και οπότε τον χρειαστείς, βρίσκεται δίπλα σου ανιδιοτελώς.

Τι σκέφτεσαι όταν ακούς το «Ain't No Mountain HighEnough»; Ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Σαν να γίνομαι σουπερ ήρωας.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό και ποτό; Τρελαίνομαι για spaghetti με ένα αυγό ποσέ από πάνω, σιναπόσπορο, τσιγαρισμένο μπέικον και κρεμμύδι. Επίσης ο μουσακάς... Τώρα για ποτό, οποιοδήποτε cocktail με βάση το τζιν και το αγγούρι.

Πως αισθάνεσαι για το Jenny Jenny; Τι είναι αυτό που σε ιντρίγκαρε να μπεις στο team της εκπομπής; Το γεγονός ότι μου πήρε λίγες ώρες να απαντήσω θετικά στην πρόταση αυτή, με κάνει να αισθάνομαι σίγουρος για την απόφαση μου αλλά και για την εκπομπή. Είναι σπάνιο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάνε τόσο την δουλειά τους. Είναι ένα καινούργιο concept και το θεωρώ πρόκληση.

Πως θα τα βγάλεις πέρα με τη Τζένη, την Ελιάνα, την Αμαλία και την Έλενα; Έχεις κάποιο σχέδιο δράσης; Εύκολο. Αρκεί να μην συντονιστούν οι "δύσκολες μέρες" του μήνα τους :)