REAL LIFE WHO

SANDALIA CYCLADES: Όταν η γαλλική φινέτσα συναντά την ελληνική παράδοση


MMEINTANI

1 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν συνδυάζεται ο πλούτος της ελληνικής κουλτούρας με το απαράμιλλο γαλλικό στιλ, το αποτέλεσμα μόνο ιδιαίτερο μπορεί να χαρακτηριστεί. Αυτό ισχύει τουλάχιστον στην περίπτωση της Florence και του Andrea, των προσώπων πίσω από το brand SANDALIA CYCLADES, των πιο κομψών items που μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από το Jyou.gr. Οι ίδιοι, μέσα από μια συνέντευξη αποκλειστικά για το Jenny.gr, αναλύουν και εξηγούν την αγάπη τους για την Ελλάδα και το πώς αυτή μεταφράστηκε σε ένα επιτυχημένο success story, αποδεικνύοντάς μας πως η μεγαλύτερη έμπνευση έρχεται εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Έχοντας σαν βάση το απόλυτο fashion background, το Παρίσι, ποια είναι τα στοιχεία του γαλλικού στιλ που έχετε ενσωματώσει στις δημιουργίες σας;

Το μονοπάτι μας στη μόδα μας έχει διδάξει ότι τα πάντα έχουν να κάνουν με την ποιότητα. Η ποιότητα των υλικών είναι το κλειδί για ένα όμορφο αποτέλεσμα που μιλά στην ψυχή. Για τα SANDALIA CYCLADES, το βασικό μας μέλημα είναι η αναζήτηση του καλύτερου δέρματος. Αυτή είναι η βάση για ένα αποτέλεσμα με όμορφα χρώματα και ωραίο τελείωμα. Πάνω απ’ όλα θέλουμε ένα όμορφο και κομψό σανδάλι που μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες, μικρές και μεγάλες.

photo_1

Τι σημαίνει chic για εσάς;

Η κομψότητα είναι και η φιλοσοφία των σχεδίων μας: Απλά, κλασικά, μοντέρνα. Το να ξέρεις πώς να είσαι λιτός αλλά και να μην παραβλέπεις το κλασικό είναι αυτό που σε κάνει μοντέρνο και σου επιτρέπει να νιώθεις καλά σε κάθε περίπτωση.

Ποιο ήταν το βασικό στοιχείο που σας "τράβηξε" στην Ελλάδα;

Η πρώτη φορά που ταξίδεψα στην Ελλάδα, πριν 18 χρόνια, και συγκεκριμένα στις Σποράδες, με έκανε να την ερωτευτώ αμέσως. Ένιωσα να ανακαλύπτω κάτι καινούριο, ένα αίσθημα ότι βρίσκομαι σπίτι μου.

Θεωρείτε ότι τα σανδάλια σας αποτελούν μία μείξη του γαλλικού στιλ και της ελληνικής παράδοσης;

Ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι πάντα η βάση της δουλειάς μας και ελπίζουμε να είναι κάτι που καταλαβαίνουν και αισθάνονται και οι πελάτες μας.

photo_2

Η τελευταία κολεξιόν σας περιλαμβάνει τις κλασικές αποχρώσεις του δέρματος σε συνδυασμό με δόσεις χρωμάτων όπως το olive green, baby pink και το σκούρο μπλε. Πώς τα φαντάζεστε να φοριούνται από τις πελάτισσές σας;

Στο κατάστημά μας στη Σύρο μπορεί κανείς να βρει και μία σειρά από τσάντες, οι οποίες συνδυάζουν επίσης την παράδοση με το κομμάτι της μόδας. Θα μας άρεσε πολύ να τις δούμε φορεμένες με τα σανδάλια μας.

Πώς θα περιγράφατε το ελληνικό καλοκαίρι με 5 λέξεις;

Θάλασσα – αέρας – νησιά – σανδάλια- συναίσθημα.