Οι πλούσιοι ταξιδιώτες της πρώτης θέσης είχαν το προνόμιο να απολαύσουν ένα γκουρμέ για την εποχή μενού, αποτελούμενο από αυγά a l'Argenteuil, κοτόπουλο a la Maryland και κονσομέ Fermie.
Από την άλλη το μενού της δεύτερης θέσης ήταν σαφώς πιο μέτριο, συγκριτικά με εκείνο της πρώτης θέσης, παρόλα αυτά είχε αρκετά γευστικά πιάτα. Όπως ψητό μπακαλιάρο σε πικάντικη σάλτσα και αρνάκι στο φούρνο με σάλτσα μέντας.
Στη χειρότερη μοίρα ήταν όπως καταλαβαίνεις οι επιβάτες της τρίτης θέσης, στους οποίους σέρβιραν το πιο φτωχό μενού. Όπως θα δείτε τα πιάτα ήταν σούπα ρυζιού και οι βραστές πατάτες και ψωμί, κάνοντας ξεκάθαρο ότι η εμπειρία δεν θα ήταν η ίδια για όλους, ακόμη κι αν είχαν τα μέσα να ταξιδέψουν με το πολυτελές πλοίο.