REAL LIFE WHO

Πέθανε η μούσα του Alexander McQueen, Annabelle Neilson


Αφροδίτη Σακκά

18 Ιουλίου 2018

20150219_zap_s147_099.jpg

Το μοντέλο και αριστοκράτισσα από τη Βρετανία, Annabelle Neilson, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, όπως αναφέρει η Evening Standard. Οι λεπτομέρειες του θανάτου της δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά δεν θεωρούνται ύποπτες. Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι πολλών εκατομμυρίων λιρών της Neilson στο Chelsea της Αγγλίας, τη Πέμπτη, όπου βρέθηκε το σώμα της. Η star ήταν στενή φίλη της Kate Moss και ήταν γνωστή ως μούσα και εξίσου κοντινή φίλη με τον σχεδιαστή μόδας Alexander McQueen. Ξεκίνησε τη καριέρα της ως μοντέλο, πριν πρωταγωνιστήσει στο reality show, Ladies of London, ενώ είχε γράψει μία σειρά από παιδικά βιβλία.

Αφού κυκλοφόρησαν τα νέα του θανάτου της, η Kate Moss ανέβασε μία φωτογραφία τους στο Instagram, μαζί με μία λεζάντα με emoji ραγισμένης καρδιάς.

 

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on

Η Neilson είχε μιλήσει ανοιχτά για το πόσο την είχε επηρεάσει ο θάνατος του McQueen. H star τον είχε περιγράψει ως "την αδελφή ψυχή της" σε μία συνέντευξη στη Daily Mail το 2015. "Ήταν ο αδερφός μου, ο σύντροφός μου, η αδελφή ψυχή μου," είχε πει. "Τον περισσότερο καιρό με φώναζαν Mrs McQueen. Συχνά κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Η αλήθεια είναι πως ήμουν πιο ευτυχισμένη με τον Lee απ' ότι ήμουν με οποιονδήποτε άλλον. Μου είχε ζητήσει να τον παντρευτώ προς το τέλος και είχα πει όχι. Εύχομαι τώρα να είχα πει ναι."

Το πρώην μοντέλο φωτογραφήθηκε πρόσφατα στον γάμο του πρώην συντρόφου της, Λόρδου Edward Spencer-Churchill και της συζύγου του, Kimberly Hammerstroem, στο Blenheim Palace το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Στο ίδιο event παρευρέθηκαν και μοντέλα όπως Kate Moss, Rosie Huntington-Whiteley και Poppy Delevingne. Οι fans και οι φίλοι της παραξενεύτηκαν όταν μία εικόνα ανέβηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με άλλες επεξεργασίες στο προφίλ της, πράγμα που οδήγησε πολλούς στο να πιστέψουν πως ο θάνατός της ήταν ψέματα. Ωστόσο, επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία τη Δευτέρα.

 

Δείτε ακόμη: Alexander McQueen: 6 χρόνια από τον θάνατο του enfant terrible της μόδας