REAL LIFE WHO

Tara Fares: Η social media influencer με τους 3 εκ. followers που βρέθηκε νεκρή


The Jennettes

2 Οκτωβρίου 2018

36644119_1026909604141452_1166713074091032576_n.jpg

Η Ιρακινή social media influencer Tara Fares, βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου, ενώ οδηγούσε την Πόρσε της. Το 22χρονο μοντέλο πυροβολήθηκε τρεις φορές, από δύο άντρες σε διερχόμενες μηχανές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angel ?i lose my wings

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on

Η Tara Fares, πρώην Miss Baghdad και φαβορί για Miss Iraq, είχε αποκτήσει ένα κοινό 28 εκατομμυρίων χρηστών στο Instagram, και θεωρούνταν πρωτοπόρα στον τρόπο με τον οποίο παρουσίαζε τον εαυτό της στα social media. H νεαρή είχε αποκτήσει φήμη για την φιλελεύθερη προσέγγισή της, καθώς για τις ανοιχτές αναφορές της στην ενδοοικογενειακή βία. Φαίνεται πως, παρά τα εκατομμύρια που θαύμαζαν το έντονο στυλ και τις προοδευτικές της αντιλήψεις, υπήρξαν συντηρητικοί κύκλοι οι οποίοι ενοχλούνταν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We walk under the same sun , we sleep under the same moon . ❤️

A post shared by Tara Fares | تاره فارس (@its.tarafares) on

Εξαιτίας των διαδικτυακών προσβολών, η Fares φαίνεται ότι μετακόμισε από τη Βαγδάτη στο Κουρδιστάν, το οποίο είναι περισσότερο φιλελεύθερο. Η προηγούμενη επισκεψη της στην πόλη της όμως ήταν και η τελευταία.

Σε δημοσίυεση που ανέβηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μετά το θάνατό της, αναφέρεται ότι "Μετά από ένα δόλιο και δειλό περιστατικό, η Tara Fares Chamoun βρίσκεται με τον Θεό. Ζητήσαμε από το Θεό να την αποθεχτεί με τη μεγάλη ευσπλαχνία του".

 

Δεν πρόκειται για την μοναδική Ιρακινή που έχει δολοφονηθεί προσφάτως. Δύο μέρες πριν το θάνατό της Tara, η ακτιβίστρια Suaad al-Ali βρέθηκε επίσης νεκρή από πυροβολισμούς, σε μια ανοιχτή αγορά.

Τον Αύγουστο δολοφονήθηκαν δύο γυναίκες που δούλευαν στον χώρο της ομορφιάς, καθώς και η Rafeef al-Yaseri, η πλαστική χειρουργός που είχε γίνει γνωστή ως "η Ιρακινή Barbie"

O Iρακινός πρωθυπουργός Haider al-Abadi, έχει ήδη δώσει εντολή για την έναρξη σχετικών ερευνών.

 

Διαβάστε επίσης: To τελευταίο μήνυμα αγάπης από τον Alain Delon στη γυναίκα της ζωής του, Romy Schneider

Sophia Loren: Η πιο διάσημη Ιταλίδα όλων των εποχών έγινε 84 ετών

Edith Piaf: Η συναυλία της στο Θέατρο Κοτοπούλη και ο κεραυνοβόλος έρωτας της για τον Δημήτρη Χορν

Πριγκίπισσα Margaret: Η θλιβερή ιστορία της αδερφής της βασίλισσας με την πολυτάραχη ζωή