REAL LIFE WHO

Η ιστορία της γυναίκας που ανακάλυψε μετά από 69 χρόνια ότι η κόρη που νόμιζε ότι έχασε στη γέννα, ζει


The Jennettes

4 Μαρτίου 2019

47575462_1095206364020251_2325708289519648768_n1.jpg

Ήταν ένα πραγματικό Χριστουγεννιάτικο θαύμα το ότι η 88χρονη Genevieve Purinton από την Florida ξαναβρήκε τη χαμένη κόρη της, την οποία θεωρούσε ότι είχε χάσει στη γέννα το 1949.

Η Purinton ήταν μια 18χρονη ανύπαντρη μητέρα όταν πέρασε την επίπονη διαδικασία της γέννας το Μάιο του 1949. Μάλιστα είχε δώσει στο μωρό το όνομα της αγαπημένης της δασκάλας, Margaret Ann, αλλά δεν κατάφερε να το δει ποτέ. Μόλις η Purinton ζήτησε να δει τη νεογέννητη κόρη της, το νοσοκομειακό προσωπικό της είπε ότι το μωρό είχε πεθάνει.

"Μου είπαν ότι ήταν κορίτσι, αλλά πέθανε", εξήγησε εκείνη. Η Purinton πίστεψε αυτό που της είπαν κι έζησε τα επόμενα 69 χρόνια της ζωής της πιστεύοντας ότι το μωρό της δεν τα κατάφερε ποτέ.

Στην πραγματικότητα, η κόρη της, η οποία τελικώς ονομάστηκε Connie Moultroup, στάλθηκε σε ένα ορφανοτροφείο και αργότερα μετακόμισε στην California με τους θετούς γονείς της. Η Moultroup πάντα ήξερε ότι ήταν υιοθετημένη, και οι θετοί γονείς της τής είπαν ότι ήταν κόρη κάποιων γνωστών τους.

"Η αγαπημένη μου ιστορία πριν τον ύπνο ήταν το πώς οι γονείς μου περπατούσαν στους διαδρόμους του νοσοκομείου κοιτώντας όλα τα μωρά, μέχρι που με είδαν και σταμάτησαν. Ήταν πολύ γλυκό, είπε η Connie.

69 χρόνια αργότερα, χάρη σε ένα DNA kit το οποίο της έκαναν δώρο, η Moultroup βρήκε το όνομα της μητέρας της και μια ξαδέρφη. "Εκείνη με βρήκε. Της είπα ότι το όνομα της μητέρας μου ήταν Genevieve Mitch και μου είπε "α, αυτή είναι η θεία μου. Και παρεπιμπτόντως, είναι ακόμα ζωντανή", εξήγησε η Moultroup. Στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, το όνειρο της Connie έγινε πραγματικότητα, όταν επανασυνδέθηκε με τη μητέρα της στο γηροκομείο.

"Μπήκα μέσα στο γηροκομείο και ήξερα ότι ήταν εκείνη, επειδή ήξερα ότι περπατούσε με περιπατητήρα και ήταν η μοναδική γυναίκα εκεί με περιπατητήρα", είπε η Μοultroup. "Γύρισε το κεφάλι της και ήταν σαν να κοιτάζω σε καθρέφτη. Μοιάζουμε πάρα πολύ. Περπατήσαμε η μια προς το μέρος της άλλης και βάλαμε τα κλάματα". Καθώς αγκαλιάστηκαν για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες έριξαν πολλά δάκρυα χαράς.

"Πέρασα μια ολόκληρη ζωή περιμένοντας αυτή τη στιγμή. Θυμάμαι να είμαι 5 χρονών και να εύχομαι να μπορούσα να βρω τη μητέρα μου". Κάπως έτσι, η Purinton που δεν είχε κανέναν, κατέληξε να έχει μια κόρη, μια εγγονή, και δισέγγονα. Έναν μήνα αργότερα, η Moultroup που δεν είχε ποτέ αδέρφια, γνώρισε τις δύο ετεροθαλείς αδερφές της, κόρες του βιολογικού πατέρα της.

Μετά από 69 χρόνια, η οικογένεια επιτέλους ενώθηκε.

Δείτε ακόμη: Tα κολάζ που δείχνουν τις ομοιότητες που έχουν οι γονείς με τα παιδιά τους

Πηγή φωτογραφιών: Connie Moultroup - Facebook