REAL LIFE WHO

Mariel Hemingway: H τραγική ιστορία της εγγονής του Hemingway που παρενοχλήθηκε από τον Woody Allen


28 Μαΐου 2019

t-1-741x486.png

Στην οικογένεια της Μάριελ Χέμινγουεϊ φαίνεται πως τρέχουν δύο γονίδια:του αστείρευτου καλλιτεχνικού ταλέντου και της ψυχικής ασθένειας. Επτά κοντινά συγγενικά της πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο αείμνηστος παππούς της, Έρνεστ Χέμινγουεϊ και η διάσημη αδερφή της Μαργκό, αφού έχασαν τη χρόνια μάχη με την κατάθλιψη, έδωσαν τέλος στη ζωή τους.

Η Μάριελ γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1961. Η χρονιά της γέννησής της είχε ήδη σφραγιστεί από μία οικογενειακή τραγωδία. Τέσσερις μήνες πριν, τον Ιούλιο του έτους εκείνου, ο παππούς της Έρνεστ Χέμινγουεϊ, είχε αυτοκτονήσει με μια σφαίρα στο κεφάλι. Έτσι, η Μάριελ από πολύ νωρίς ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη και την αυτοκτονική τάση και έζησε από πρώτο χέρι τις συνέπειες.

Εκτός από τον παππού της, είχε αυτοκτονήσει ο προπάππους της από τη μεριά του πατέρα της, ο προπάππους της από τη μεριά της μητέρας της, όπως και ο πατέρας αυτού! Ήταν σαν ένα μικρόβιο που περνούσε από γενιά σε γενιά.

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/i-eggoni-toy-ernest-chemingoyei-parenochlithike-apo-ton-goynti-alen-sta-16-tis-ypefere-apo-katathlipsi-kai-7-atoma-stin-oikogeneia-tis-eichan-aytoktonisei-se-diaforetikes-chronikes-periodoys