REAL LIFE WHO

«Για τη μαμά που κρύβεται στο μπάνιο σε μια προσπάθεια να μείνει για λίγο μόνη»- Το κείμενο της Sara Celina που έγινε viral


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2019

«Για τη μαμά που κρύβεται στο μπάνιο σε μια προσπάθεια να μείνει για λίγο μόνη»- Το κείμενο της Sara Celina που έγινε viral

Η Sara Celina είναι μαμά blogger από τη Σουηδία και πρόσφατα μοιράστηκε ένα post στο Instagram που αφορά όλες τις μαμάδες, οι οποίες αποζητούν ένα απεγνωσμένο διάλειμμα από όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα στο μπάνιο, στο οποίο κλειδώθηκε για να βρει ηρεμία για λίγα λεπτά ενώ εξήγησε ότι το να φρικάρουν κάποιες φορές, οι μαμάδες είναι απολύτως λογικό γιατί ο ρόλος της μαμάς είναι πολλαπλός και αρκετά δύσκολος.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια, αυτή η φωτογραφία είναι «Για τη μαμά που κρύβεται στο μπάνιο σε μια προσπάθεια να μείνει για λίγο μόνη σε μια στιγμή απόγνωσης και κλάματος επειδή πολύ απλά δεν έχει άλλη ενέργεια. Σήμερα, ήμουν εγώ αυτή η μαμά. Έχω ξαναγίνει στο παρελθόν και θα έχω αυτή την ανάγκη πολλές φορές, ακόμη στο μέλλον». 

Εξηγώντας κάτω από τη φωτογραφία της στο Instagram όλους τους λόγους για τους οποίους μια μαμά θέλει να μείνει έστω και για λίγα λεπτά μόνη, στο τέλος συμπληρώνει: «Σε αυτή τη φωτογραφία, κλειδώθηκα στο μπάνιο για να ξεσπάσω σε κλάματα για όλους τους παραπάνω λόγους. Αλλά τα παιδιά μου δεν άντεχαν να μείνω μακριά τους ούτε ένα λεπτό, ούτε κι αν όπως νόμιζα, είχα αποτύχει στον ρόλο μου ως μητέρα. Εκείνα είναι πάντα εκεί και μου υπενθυμίζουν πόσο πολύτιμη είμαι γι’ αυτά. Όλες έχουμε κακές μέρες και ξεσπάσματα, αλλά δεν είμαστε μόνες σε όλο αυτό. Είμαστε μαμάδες και όπως φαίνεται, στα μάτια των παιδιών μας γινόμαστε καταπληκτικές». 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ saracelinaa