REAL LIFE WHO

Jim Annis: Ο πραγματικός «Άγιος Βασίλης» που φτιάχνει εδώ και 50 χρόνια ξύλινα παιχνίδια για παιδιά που υποφέρουν


Εύα Καραμπάτσου

16 Δεκεμβρίου 2019

Jim Annis: Ο πραγματικός «Άγιος Βασίλης» που φτιάχνει εδώ και 50 χρόνια ξύλινα παιχνίδια για παιδιά που υποφέρουν

Με τόσα παιδιά να περιμένουν με ανυπομονησία να ξετυλίξουν τα δώρα τους τα Χριστούγεννα, δυστυχώς, υπάρχουν και εκείνα τα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δώρα. Οι οικογένειες που αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα δεν είναι πάντα σε θέση να βάζουν δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που είναι πάντα πρόθυμοι και που με την καλοσύνη τους σπεύδουν να βοηθήσουν τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι κι ο βετεράνος στρατού 80 ετών, Jim Annis. Ο άνθρωπος αυτός περνά την περίοδο των γιορτών για να δώσει ό, τι μπορεί σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο. Γι 'αυτό, τα τελευταία 50 χρόνια, ο Annis δημιουργεί παιχνίδια για παιδιά οικογενειών που περνούν πολύ δύσκολα. 

jenny.gr

Κάθε χρόνο, κατασκευάζει χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια και δωρίζει περίπου 300 από αυτά στον Στρατό Σωτηρίας Σανφορντ. Ο Annis παίρνει μερικά από τα ξύλινα απορρίμματα των γειτόνων του και πληρώνει για κάποια άλλα, ώστε να δημιουργήσει τα πιο τέλεια ξύλινα δώρα για τα παιδιά. Αυτό του κοστίζει το πολύ 1000 δολάρια κάθε χρόνο. Ωστόσο, σε αυτόν, δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, το κάνει για τα παιδιά, για να αισθάνονται τη φροντίδα, που ίσως τους λείπει.

jenny.gr
Πηγή φωτογραφιών: Bored Panda