REAL LIFE WHO

Elvis Presley: Η θυελλώδης ερωτική ζωή του βασιλιά του «rock n’ roll» και η εμμονή του στα έφηβα κορίτσια


The Jennettes

8 Ιανουαρίου 2020

Elvis Presley: Η θυελλώδης ερωτική ζωή του βασιλιά του «rock n’ roll» και η εμμονή του στα έφηβα κορίτσια

Ο βασιλιάς του «rock n’ roll» έμεινε στην ιστορία κυρίως, για τις μεγάλες μουσικές του επιτυχίες, αλλά πολλά στοιχεία από την ερωτική του ζωή παρουσιάζουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον με τη μουσική και το λίκνισμα των γοφών του. Ο λόγος για τον Elvis Presley που εφάρμοζε το «It’s Now or Never» όπως όλα δείχνουν, και στην προσωπική του ζωή.

Can’t Help Falling in Love. Η ζωή του θρυλικού σταρ που γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 8 Ιανουαρίου του 1935, έχει μεγάλο ενδιαφέρον εάν ανατρέξει κανείς στους θυελλώδεις έρωτες του Αμερικανού τραγουδιστή και τις περιπέτειες του.

Αποτελώντας σεξουαλικό είδωλο για τις θαυμάστριες του, ο Elvis είχε ερωτική αδυναμία στα ανήλικα κορίτσια, απογοητεύοντας πολλές φορές, τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του. Ο παιδικός του έρωτας ονομαζόταν Elois Bedford, ενώ τα επόμενα σκιρτήματα δεν άργησαν να έρθουν.

Η Priscilla Bolie έγινε γυναίκα και μητέρα του παιδιού του Elvis, παρόλο που εκείνη ήταν μόλις 14 ετών όταν γνωρίστηκαν το 1959. Όταν τη συνάντησε, ο Presley υπηρετούσε στον στρατό στη Γερμανία. Οι δυο τους έκαναν σχέση για έξι μήνες κι έπειτα επέστρεψαν στις ΗΠΑ. «Της έμαθε να κάνει έρωτα με κάθε τρόπο.Της ξεδίπλωσε το ταλέντο του στα προκαταρκτικά. Ο Elvis είχε εξαιρετικό ταλέντο στον στοματικό έρωτα», σύμφωνα με το βιβλίο «Elvis Presley: A Southern Life».

Εκείνο μάλιστα, που τον εξίταρε πάνω στην Priscilla ήταν το γεγονός ότι για εκείνη, ήταν ο πρώτος άντρας με τον οποίο είχε ολοκληρώσει σεξουαλικά. Μάλιστα, στα απομνημονεύματά της, Elvis and Me, η Priscilla γράφει ότι ο Elvis έκανε τα πάντα εκτός από διείσδυση το πρώτο βράδυ που πέρασαν μαζί μέχρι που παντρεύτηκαν. «Ήταν λες και η παρθενιά της Priscilla ήταν κάτι που ο Elvis κατά παράξενο τρόπο ήθελε να διατηρήσει».

Το 1968, γεννήθηκε η κόρη του, Lisa Marie, αλλά σύντομα άλλες γυναίκες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του θρυλικού σταρ με αποτέλεσμα να μην ξαναπλησιάσει ερωτικά τη γυναίκα του, ακόμη και όταν εκείνη προσπαθούσε να τον φέρει κοντά της, φορώντας διάφορα ιδιαίτερα εσώρουχα.

Ακολούθησαν πολλές σύντομες σχέσεις, όπως με την ηθοποιό Cybill Chepherd, η οποία κατέρριψε τον μύθο του φλογερού Elvis, δηλώνοντας πως «φιλούσε υπέροχα αλλά το σεξ μαζί του ήταν υπερεκτιμημένο».

Πολλές από τις σχέσεις που έκανε ο Elvis ήταν πλατωνικές, δηλαδή επέλεγε να μην κάνει έρωτα μαζί τους, αντίθετα το μόνο που ζητούσε ήταν μια ζεστή «μητρική αγκαλιά» για να μην κοιμηθεί μόνος. Ο θάνατος της μητέρας του το 1958, φαίνεται πως επηρέασε πολύ τον μεγάλο σταρ με αποτέλεσμα να επιλέγει «μητρικά» πολλές από τις συντρόφους του.

Το τελευταίο τραγούδι που τραγούδησε ήταν το “Can’t help falling in love” στις 26 Ιουνίου του 1977 και με αυτό θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/elvis