REAL LIFE WHO

Η Nightbirde, με μόλις 2% πιθανότητες επιβίωσης, έδωσε το πιο αισιόδοξο μήνυμα μέσα από το τραγούδι της


The Jennettes

11 Ιουνίου 2021

Η Nightbirde, με μόλις 2% πιθανότητες επιβίωσης, έδωσε το πιο αισιόδοξο μήνυμα μέσα από το τραγούδι της
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εμφάνιση και η συγκινητική ιστορία μιας γυναίκας, η οποία συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό America’s Got Talent και κατάφερε να κερδίσει το golden buzzer.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εμφάνιση και η συγκινητική ιστορία μιας γυναίκας, η οποία συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό America’s Got Talent και κατάφερε να κερδίσει το golden buzzer.

Η Jane Marczewski, μια τραγουδίστρια γνωστή ως Nightbirde που μεγάλωσε στο Zanesville, μας χάρισε μια έντονη συναισθηματική στιγμή στο America's Got Talent και σίγουρα κατάφερε να μας συγκινήσει πολύ.

Η 30χρονη τραγουδίστρια, η οποία συνεχίζει μια μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο, έλαβε το golden buzzer από τον Simon Cowell για να προχωρήσει κατευθείαν στη ζωντανή εκπομπή του διαγωνισμού, αφού τραγούδησε το «It's Okay», ένα τραγούδι που έγραψε για τη δύσκολη μάχη της με τον καρκίνο και την αποφασιστικότητά της να παραμείνει θετική και ελπιδοφόρα στις χειρότερες εποχές. 

Η Marczewski είπε ότι έχει «πιθανότητα επιβίωσης 2%» με «κάποιο καρκίνο στους πνεύμονες, τη σπονδυλική στήλη και το συκώτι» και τραγούδησε για αυτή τη μάχη της μέσω του τραγουδιού της.

Η τραγουδίστρια είπε ότι χρησιμοποίησε την ευκαιρία να πει σε όλους ότι «δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να μην είναι πλέον δύσκολη η ζωή, για να αποφασίσεις να είσαι ευτυχισμένος» και πρόσθεσε επίσης «Έχω 2% πιθανότητα επιβίωσης, αλλά το 2% δεν είναι 0% και εύχομαι οι άνθρωποι να γνωρίζουν πόσο εκπληκτικό είναι αυτό».

Αφού τελείωσε το τραγούδι, οι άλλοι κριτές συγκινήθηκαν επίσης με την ερμηνεία της, αλλά ο Cowell, προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά του, είπε: «Υπήρξαν μερικοί σπουδαίοι τραγουδιστές φέτος και δεν πρόκειται να σου δώσω ένα ναι. Θα σου δώσω κάτι άλλο», και πάτησε το golden buzzer, ρίχνοντας κομφετί πάνω στη σκηνή για ένα δραματικό φινάλε στο δίωρο σόου.

Ο Cowell, ο οποίος είναι γνωστό ότι κάνει αρκετά σκληρή κριτική, μάλιστα χαρακτήρισε τη φωνή της «απολύτως πανέμορφη».

Η πίεση της στιγμής, τραγουδώντας μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό καθώς και εκατομμύρια στην τηλεόραση και μιλώντας για τη μάχη της με τον καρκίνο, δεν ήταν τόσο συντριπτική για την Marczewski, όσο θα περίμεναν οι περισσότεροι.

«Προσπάθησα να διατηρήσω ένα επίπεδο προσδοκίας», είπε. «Περίμενα ότι θα έβγαινα και θα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθούσα να διατηρήσω τη νοοτροπία ότι δεν είμαι εκεί για να εντυπωσιάσω τους ανθρώπους. Είμαι εκεί για να τους δώσω ένα δώρο. Με βοηθά να μην είμαι τόσο νευρική. Με όλα όσα έχω περάσει, όταν πλησιάζεις τόσο κοντά στο θάνατο, αυτό αλλάζει την οπτική σου και δεν φοβάσαι τίποτα».

Η Jane Marczewski τα είπε όλα. Η ευτυχία βρίσκεται στο χέρι σου για να τη ζήσεις. Και μας μαθαίνει ότι, οποιαδήποτε δυσκολία έχεις, πρέπει να βρίσκεις πάντα το θάρρος και τη δύναμη να την αντιμετωπίσεις. Ό,τι και να σου φέρει η ζωή, πρέπει να παραμείνεις «βράχος» και να κυνηγήσεις τη δική σου ευτυχία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Xueli Abbing: Το μοντέλο με αλμπινισμό που από το ορφανοτροφείο βρέθηκε στις σελίδες της Vogue

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr