REAL LIFE WHO

Πώς ένα μπολ με ρύζι και σολομό έκανε την Emily Mariko το απόλυτο viral φαινόμενο


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2021

Πώς ένα μπολ με ρύζι και σολομό έκανε την Emily Mariko το απόλυτο viral φαινόμενο

Είναι 29 χρονών και έχει καταφέρει να γίνει viral σε όλα τα social media. Μέσα σε έναν μήνα, με τον τέλειο φωτισμό να προέρχεται από την κουζίνα της, η food-fashion-lifestyle influencer έχει αποκτήσει 2 εκατομμύρια followers στο TikTok – κι όλα χάρη στις συνταγές της. 

Αν έχετε τη εφαρμογή, σίγουρα θα έχετε δει την Emily Mariko στην αρχική σας σελίδα. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι να την είδατε να ετοιμάζει το τέλειο μεσημεριανό της: ένα μπολ με σολομό και ρύζι.

Το hashtag με το όνομά της έχει ήδη 4 εκατομμύρια views. Διάφοροι TikTokers αποκαλύπτουν ότι τους επηρέασε και τους ενέπνευσε να δημιουργήσουν κι οι ίδιοι τη συνταγή αυτή, η οποία αγγίζει πια τα όρια της τέχνης.  

@emilymariko

Best lunch of the week!

♬ original sound - Emily Mariko

Χρησιμοποιώντας ό, τι περίσσεψε από το βραδινό της προηγούμενης ημέρας, λίγο ρύζι, πάγο (ναι, καλά διαβάσατε), avocado, kimchi και όποιο άλλο συνοδευτικό επιθυμείτε, έχετε το τέλειο πιάτο. Είναι όσο crunchy χρειάζεται, αλμυρό και ταυτόχρονα πικάντικο – ό, τι πρέπει αν δουλεύετε από το σπίτι.

@emilymariko

 

♬ original sound - Emily Mariko

To προφίλ της είναι απολαυστικό – δε συνιστούμε να το δείτε με άδειο στομάχι, σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη. 

Τώρα, προσπαθεί να αποκτήσει μεγαλύτερο κοινό στο YouTube, ενώ ξεκίνησε το newsletter της με τίτλο Emily’s Life Plan for the Week και είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε: γεμάτο φαγητά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Mariko (@emilymariko)

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Τα όμορφα μικρά σπίτια έχουν γίνει viral στα social media

jenny.gr