REAL LIFE WHO

H Bailey Sarian βάφεται ενώ διηγείται ανατριχιαστικές ιστορίες στο YouTube, σε 6 εκ. subscribers


Στεφανία Παπαδημητρίου

25 Οκτωβρίου 2021

H Bailey Sarian βάφεται ενώ διηγείται ανατριχιαστικές ιστορίες στο YouTube, σε 6 εκ. subscribers

Ήμουν εκεί από τους 300 χιλιάδες subscribers, τώρα έχει σχεδόν 6 εκατομμύρια (5,76 για την ακρίβεια). Εμφανίστηκε στα προτεινόμενα του YouTube, είδα ένα βίντεό της και αυτό ήταν, έγινα φαν. H Bailey Sarian συνδυάζει το κλασσικό «Get Ready With Me» με το μυστήριο και το storytelling και διηγείται με χιούμορ τις πιο ανατριχιαστικές ιστορίες.

Ξεκίνησε με τη σειρά Murder, Mystery and Makeup Monday, τώρα έχει και το Dark History Podcast – δύο φορές την εβδομάδα, όλον τον χρόνο, φέρνει το Halloween στις οθόνες μας. Είναι, λοιπόν, πιο επίκαιρη από ποτέ. 

Εκκεντρική και γεμάτη τατουάζ, δεν περίμενε ότι θα γινόταν viral. Όλα ξεκίνησαν με την υπόθεση του Chris Watts, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του, κάνοντας όνειρα για μια νέα ζωή με την ερωμένη του. Μέσα σε 24 ώρες, απέκτησε 100 χιλιάδες subscribers.

H Bailey Sarian μιλά για τους πιο διεστραμμένους serial killers, άγνωστους δολοφόνους, εξαφανίσεις ενώ ταυτόχρονα μεταμορφώνεται. Κι όμως, μπήκε στον κόσμο του μακιγιάζ λίγο μετά τα 20 της – η μητέρα της δεν της επέτρεπε να βάφεται όσο ήταν ανήλικη. 

Έχει εργαστεί ως βοηθός της makeup artist των celebrities, Jill Powell, αλλά (ευτυχώς για εμάς) την κέρδισαν τα social media. Κάνει την έρευνά της, τη μοιράζεται μαζί μας και δεν πλήττουμε ποτέ.  

Η δημοφιλέστερη ανάρτησή της, προς έκπληξη πολλών, δεν αφορά τον Ted Bundy αλλά τον Jeffrey Dahmer. Με τίτλο «Μέσα στο άρρωστο μυαλό του και πώς σχεδόν ξέφυγε», έχει συγκεντρώσει 17 εκατομμύρια προβολές. 

πηγή φωτογραφίας: Instagram
jenny.gr