REAL LIFE WHO

Eddie Redmayne: 5 κορυφαίοι ρόλοι που αποδεικνύουν το ταλέντο του


JTeam

6 Ιανουαρίου 2022

Eddie Redmayne: 5 κορυφαίοι ρόλοι που αποδεικνύουν το ταλέντο του
Σήμερα, 6 Ιανουαρίου, ο Eddie Redmayne γίνεται 40 χρονών κι εμείς θυμόμαστε πέντε συγκλονιστικές ερμηνείες από την καριέρα του.

Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, ο Eddie Redmayne, ο Βρετανός ηθοποιός που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς το 2015 με την ερμηνεία του ως Stephen Hawking στην «Θεωρία των Πάντων», σήμερα γίνεται 40 χρονών!

Μέσα σε είκοσι περίπου χρόνια, ο Redmayne έχει μεταμορφωθεί από μοντέλο σε ηθοποιό σε μεγάλες θεατρικές σκηνές της Αγγλίας και πλέον σε αστέρα του Hollywood, όλα χάρη στο τεράστιο ταλέντο του. Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του ήρθε μόλις πριν δέκα χρόνια στην παράσταση «Red», για την οποία κέρδισε και βραβείο Olivier B’ Ανδρικού Ρόλου. Από τότε έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου, από τη Natalie Portman μέχρι και τον Τζόνι Ντεπ, ενώ έχει κερδίσει και ένα βραβείο Όσκαρ.

Με αφορμή τα 40ά γενέθλια του, εμείς θυμόμαστε τις πέντε πιο συγκλονιστικές ερμηνείες του, που μας απέδειξαν ξανά και ξανά το μεγάλο του ταλέντο. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.