REAL LIFE WHO

Ο σύζυγος της δασκάλας που δολοφονήθηκε στο Τέξας, πέθανε από ανακοπή «από θλίψη»


JTeam

27 Μαΐου 2022

Ο σύζυγος της δασκάλας που δολοφονήθηκε στο Τέξας, πέθανε από ανακοπή «από θλίψη»
Ο Joe Garcia ήταν ο σύζυγός της Irma Garcia, η οποία δίδασκε στο δημοτικό Robb για 23 χρόνια. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 24 χρόνια

Πριν δύο μέρες, 19 μικροί μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί έχασαν τη ζωή τους από την ένοπλη επίθεση του 18χρονου Salvador Ramos στο δημοτικό σχολείο Robb στην πόλη Uvalde του Texas.Ο σύζυγός της μίας από τις δύο δασκάλες, που σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τα παιδιά, πέθανε μόλις χθες. Πέμπτη, «από θλίψη», όπως ανακοίνωσαν μέλη της οικογένειάς του.

Ο Joe Garcia ήταν ο σύζυγός της Irma Garcia, η οποία δίδασκε στο δημοτικό Robb για 23 χρόνια. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 24 χρόνια ενώ ο Joe φαίνεται πως κατέρρευσε εξαιτίας καρδιακής προσβολής μία ημέρα αφότου έχασε την αγαπημένη του Irma.

Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε ο ανιψιός του στη USA TODAY, John Martinez:

«Ο θείος μου, ο Joe πήγε να αφήσει λουλούδια στην θεία Irma, τη γυναίκα του και μετά επέστρεψε σπίτι του. Έκατσε στο τραπέζι της κουζίνας με όλη του την οικογένειά και μετά από τρία λεπτά, έχασε τις αισθήσεις του. Μου είπαν ότι η μαμά μου του έκανε θωρακικές συμπιέσεις. Συνέβη γύρω στις 10:00. Ξέρω ότι ο μικρός μου αδερφός ήταν εκεί. Κάλεσαν το ασθενοφόρο και μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να τον φέρουν πίσω. Τον μετέφεραν στο Uvalde Memorial Hospital. Δεν είμαι σίγουρος αν επιβεβαίωσαν τον θάνατό του στο σπίτι ή στο νοσοκομείο».

Σε άλλο tweet, ο Martinez έγραψε για τον 50χρονο Joe:

«Ο σύζυγός της θείας Irma, Joe Garcia, πέθανε λόγω θλίψης, πραγματικά δεν έχω λόγια για το πώς νιώθουμε όλοι, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, ο Θεός να μας λυπηθεί, αυτό δεν είναι εύκολο».

Tα 4 παιδιά του ζευγαριού 23, 19, 15 και 13 ετών καλούνται να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη τραγωδία της ζωής του ενώ οι συγγενείς τους πιστεύουν πως ο Joe «πέθανε εξαιτίας του ότι ράγισε η καρδιά του, επειδή έχασε την αγάπη της ζωής του έπειτα από 25 χρόνια». Όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά στα social, «πέθανε από θλίψη».

Για την οικογένεια της Irma και του Joe, που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή, έχει ήδη δημιουργηθεί μια σελίδα στο GoFundMe κι έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 200.000 δολάρια μέχρι στιγμής, χωρίς ωστόσο αυτό να φέρνει πίσω τις ψυχές που χάθηκαν από την ένοπλη βία.

TAGS