REAL LIFE WHO

O Νίκος Χατζηνικολάου στο ImpacTalk: «Στο δελτίο ειδήσεων, το τρακ δεν περνάει ποτέ» 


JTeam

17 Οκτωβρίου 2022

O Νίκος Χατζηνικολάου στο ImpacTalk: «Στο δελτίο ειδήσεων, το τρακ δεν περνάει ποτέ» 
Instagram/ nikoschatzinikolaou
Σε μια σπάνια εμφάνισή του στο ImpacTalk, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του δίνοντας ταυτόχρονα μαθήματα που αξίζει να ακούσουμε όλοι

Ο εκδότης, ο δημοσιογράφος, ο anchorman που έχει συνδέσει το όνομά του με το κύρος στην τηλεοπτική ενημέρωση, ξετυλίγει το νήμα της ζωής του και αφηγείται τους σταθμούς στην πορεία του που τον καθόρισαν, τον εξέλιξαν και τον οδήγησαν στο σήμερα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανατρέχει στη μεγάλη περιπέτεια της δημοσιογραφίας, που ξεκίνησε γι’ αυτόν από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μιλά για τις απαιτήσεις, τις χαρές και τις προκλήσεις της καθημερινής τηλεοπτικής έκθεσης, για το τρακ του anchorman πριν από το σήμα, για το ρόλο της τηλεθέασης στη διαμόρφωση του δελτίου, για τη βαλλόμενη αξιοπιστία της ενημέρωσης, για τις δύσκολες στιγμές και για τους ανθρώπους, που του δίνουν γαλήνη. Θυμάται επιτυχίες και λάθη και εξηγεί γιατί η τηλεόραση, που τόσο τον έχει χορτάσει, παραμένει γι’ αυτόν μια παρένθεση, που δεν θα του λείψει.

«Ο σκοπός δεν μπορεί να αγιάζει τα μέσα. Και ο μεγαλύτερος μύθος για τη δημοσιογραφία είναι ότι μπορεί να οδηγεί παντού. Όποιος εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για την πολιτική, συνήθως χρειάζεται σωσίβιο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο ImpacTalk.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήξερε από πολύ μικρός ποιο δρόμο θα ακολουθήσει στη ζωή του. Χωρίς περαιτέρω ανάλυση, χωρίς γιατί. Του ήταν σαφές πως η δημοσιογραφία, έμελλε να συμβεί, ήταν στο αίμα του.

«Η “τρέλα” μου για τη δημοσιογραφία, με κρατάει ζωντανό να συνεχίζω», αποκαλύπτει στο ImpacTalk. Και γρήγορα προσθέτει: «Τα παιδιά μου όμως αποτελούν τη μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου».

Κοντά 40 χρόνια τώρα και η περιπέτεια του Νίκου Χατζηνικολάου στον άγριο κόσμο των media συνεχίζεται. Χωρίς φόβο, με πάθος. Χωρίς να ξέρει τελικά πού θα τον βγάλει, αλλά έχοντας πλήρη συναίσθηση ότι παραμένει πιστός κι αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί της.

Δείτε ολόκληρο το LeadersTalk επεισόδιο. Αν θέλεις να παρακολουθήσεις όλα τα μαθήματα ζωής από το Νίκο Χατζηνικολάου και να μάθεις από τους καλύτερους, μπες στο impactalk.gr και γίνε συνδρομητής στην πρώτη ελληνική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τον άνθρωπο, την αξία της γνώσης και της ίδιας της ζωής.

#BeALeader #TheHellenicInspiration #TheHumanEffect #ImpacTalk #NikosChatzinikolaou

Μάθε από τους καλύτερους, γίνε καλύτερος.

TAGS