Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό και αρκετές ερωτήσεις που είχε δεχθεί, η πρωταθλήτρια της γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς επιβεβαίωσε πως το πλάνο της είναι να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Παρισιού και οι φαν δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένοι
Η επτά φορές Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής και μία από τις μεγαλύτερες σταρ του αθλήματος, η Αμερικανίδα Σιμόν Μπάιλς, μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τα αγωνιστικά της πλάνα και έδωσε στους φαν της αυτό που περίμεναν.
«Αυτό είναι το μονοπάτι που θα ήθελα να ακολουθήσω», είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή του NBC, «TODAY».Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Χόντα Κοτμπ, τη ρώτησε «Αν είχα πέντε δολάρια και πήγαινα στο Βέγκας και θα έπρεπε να ποντάρω στο αν η Σιμόν θα πάει στους Ολυμπιακούς ή όχι, που θα έπρεπε να βάλω τα χρήματά μου; Στο ναι ή στο όχι;» και η Μπάιλς απάντησε: «Δεν θα με πείραζε αν τα έβαζες στο ναι». Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta Women.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
 - Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
 - Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της