REAL LIFE WHO

Τζίπσι Ρόουζ Μπλάντσαρντ: Η δολοφονία της μητέρας της, η αποφυλάκιση και η αποθέωση στα social media


JTeam

22 Ιανουαρίου 2024

Τζίπσι Ρόουζ Μπλάντσαρντ: Η δολοφονία της μητέρας της, η αποφυλάκιση και η αποθέωση στα social media
Η Τζίπσι Ρόουζ Μπλάντσαρντ, η οποία αποτέλεσε τον «εγκέφαλο» και τη συνεργό στην δολοφονία της μητέρας της το 2016, αποφυλακίστηκε και με ένα μεγάλο κύμα θαυμαστών από πίσω της, βάζει φωτιά στο διαδίκτυο, παίρνοντας ρόλο…influencer.

Το ίντερνετ έχει πάρει φωτιά, οι θαυμαστές των true crime υποθέσεων βρίσκονται σε επιφυλακή, παρατηρώντας ζωντανά την κατάληξη μιας από τις πιο γνωστές υποθέσεις που απασχόλησαν παγκοσμίως την περασμένη δεκαετία. Μερικά ντοκιμαντέρ, αμέτρητες συνεντεύξεις και μια αμφιλεγόμενη ταινία αργότερα, η Τζίπσι Ρόουζ Μπλάντσαρντ είναι ελεύθερη και… influencer.

Ωστόσο, υπήρξε δημόσια φιγούρα, celebrity, πολύ πριν την αποφυλάκισή της. Από την στιγμή της φυλάκισης της, την δημοσιοποίηση την υπόθεσης, των όσων πέρασε και τις αιτίες που την οδήγησαν στον αποτρόπαιο φόνο της μητέρας της, είχε αποκτήσει ένα σταθερά αναπτυσσόμενο fan club. Η υπόθεσή της κυριαρχεί στα social media, στις πλευρές που ασχολούνται αποκλειστικά με true crime, με αναρίθμητα βίντεο που εξερευνούν το χρονικό της δολοφονίας, αλλά και ολόκληρης της ζωής της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr