REAL LIFE WHO

Μελία Κράιλινγκ: Συλλογή ιστοριών κάνω, πολύ περισσότερο από στρατηγική καριέρα


JTeam

22 Ιανουαρίου 2024

Μελία Κράιλινγκ: Συλλογή ιστοριών κάνω, πολύ περισσότερο από στρατηγική καριέρα
Η ηθοποιός Μελία Κράιλινγκ πιστεύει ακράδαντα πως τα «θέλω» είναι ο πιο συναρπαστικός τρόπος να ζεις

Συνήθως συμβαίνει αντίστροφα: Έλληνες και Ελληνίδες των τεχνών, αναζητούν επαγγελματικά την τύχη τους στο εξωτερικό, ζορισμένοι από την ελληνική πραγματικότητα. Η Μελία Κράιλινγκ ιχνηλάτησε τη ζωή κάπως αλλιώς. Κόρη μιας Ελληνίδας κι ενός Αμερικανού – «μισή Αμερικανίδα – μισή Ελληνίδα» όπως της αρέσει να συστήνεται – έχει χτίσει ήδη μια υπολογίσιμη καριέρα εκτός Ελλάδας παίζοντας σε ultra popular σειρές όπως το «Εmily in Paris», το «Mammals», το «Filthy Rich» – και παλαιότερα στους «Βοργίες».

Και ενώ το βιογραφικό της παρόν προμηνύει ένα εξίσου ενδιαφέρον εργασιακό μέλλον, επιστρέφει στην Ελλάδα, εδώ που ξεκίνησαν όλα. Η, πάλαι ποτέ, χορεύτρια της ΚΣΟΤ ξανακάνει βήματα στην ελληνική σκηνή – για την ακρίβεια στην ελληνική τηλεόραση – πρωταγωνιστώντας στην αναβίωση των εμβληματικών «Πανθέων» από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Είναι αποφασισμένη να δει την παρουσία της εδώ, ισότιμα με τις συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του δυτικού κόσμου, γιατί η σταθερότητα για εκείνη «ήταν ανέκαθεν συναισθηματική και όχι γεωγραφική». Θερμά λόγια από τη Μελία Κράϊλινγκ που γίνονται ακόμα πιο πιστευτά χάρη στην ανεπιτήδευτη ευγένεια που τη διακρίνει – λες και θέλει να επιβεβαιώσει το όνομα της. Η πηγαία ζεστασιά της έμελλε να ισορροπήσει και το παγωμένο πρωϊνό της Κυριακής, στο εργαστήριο του γλύπτη Νίκου Γεωργίου όπου και συναντηθήκαμε για τη σκηνογραφία του νέου «Art meets fashion». Σπάζοντας τη σιωπή, ανάμεσα στις μαρμάρινες φιγούρες του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr