REAL LIFE WHO

Η Όλγκα Γκαρσία άφησε το ποδόσφαιρο και υπέγραψε στη Sporting ως επαγγελματίας eSports παίκτρια


JTeam

19 Φεβρουαρίου 2024

Η Όλγκα Γκαρσία άφησε το ποδόσφαιρο και υπέγραψε στη Sporting ως επαγγελματίας eSports παίκτρια
Η Όλγκα Γκαρσία γράφει ιστορία αφού μετά από μία πετυχημένη καριέρα στο ποδόσφαιρο, υπέγραψε συμβόλαιο με το τμήμα eSports της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

H Όλγκα Γκαρσία έγινε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα eSports. Αν και δεν θα αγωνιστεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου, όπως συνήθιζε να κάνει, θα εκπροσωπεί τον σύλλογο της Λισαβόνας στα eSports. Η 31χρονη Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια αποφάσισε να κάνει στροφή στην επαγγελματική της καριέρα και να ακολουθήσει αυτόν τον νέο δρόμο, με τον οποίο έχει συνδεθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Η Γκαρσία ολοκλήρωσε μια ιστορική μεταγραφή, αλλά το παρελθόν της είναι επίσης ιστορικό για το ισπανικό ποδόσφαιρο γυναικών. Η παίκτρια που μεγάλωσε στη La Masia, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει επιλεγεί πολλές φορές να είναι στις εθνικές ομάδες (έπαιξε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017) και ότι έχει αγωνιστεί σε κορυφαίους συλλόγους του πρωταθλήματος, όπως η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο. Ο κατάλογος των διακρίσεών της περιλαμβάνει τέσσερα κύπελλα και ένα πρωτάθλημα με τις Blaugranas και άλλο ένα πρωτάθλημα με τις «ερυθρόλευκες».

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen