REAL LIFE WORKING GIRL

Women in Action: #ActuallyIAm έρχεται τέλη Φεβρουαρίου


5 Φεβρουαρίου 2016

#ActuallyIAm

Είμαι, υπάρχω, ζω... και ζω στο εδώ και τώρα. Οι αισθήσεις μου διεγείρονται, ανταλλάσσω εμπειρίες, γεμίζω συναισθήματα, τα βιώνω… στο μέγιστο. Συνυπάρχω, συνδιαλέγομαι,  συναισθάνομαι... Το εγώ για να αναπτυχθεί χρειάζεται το εμείς. Οι Women in Action -  το jenny.gr & το 4moms.gr οργανώνουν μια ημέρα αφιερωμένη σε εμάς... στον εαυτό μας όπως προσδιορίζεται από τους γύρω μας  και από το περιβάλλον μας.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα «συναντηθούμε» σε έναν πολυχώρο, το The SOWL (Ηρακλειδών 10, Θησείο) για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ζήσουμε παρέα αυτή τη διαδρομή.

KYN_7171

«Δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βοηθήσεις να ανακαλύψει αυτό που έχει μέσα του». Γκαλιλέο Γκαλιλέι

Σε αυτή την εμπειρία η συνδρομή σας είναι πολύτιμη... μπορείτε να πάρετε μέρος στην έκθεση φωτογραφίας στέλνοντας μας μια φωτογραφία σας και μπορεί να γίνει μια από τις φωτογραφίες που θα εκτεθούν μαζί με φωτογραφίες επωνύμων, φωτογράφων και γνωστών ηθοποιών και τραγουδιστών....

KYN_8615

Ανεβάστε τη δική σας φωτογραφία με hashtag #ActuallyIAm & #wiagr στα κοινωνικά δίκτυα και στείλτε μας τη φωτογραφία σας στο [email protected] (η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη μόνο εφόσον σταλεί η φωτογραφία και ως mail σε αρχείο jpeg ή png και μέγεθος από 1MB έως 3MB) ... Ένα αντικείμενο, μια γωνιά, ένα τοπίο, ένα πρόσωπο, μια στιγμή οτιδήποτε μπορεί να είναι καθοριστικό για τον προσδιορισμό του «είναι» σας...

Από τις δικές σας φωτογραφίες θα επιλεγούν οι 10 καλύτερες από την ομάδα του Women in Action και θα εκτεθούν μαζί με φωτογραφίες επωνύμων αλλά και επαγγελματιών φωτογράφων.... Οι φωτογραφίες θα είναι προς πώληση και τα όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση της ιδέας νέων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Το jenny.gr με  την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού  και το 4moms.gr με οικοδέσποινες την Αμαλία Κυπαρίσση, τη Βιβή Μπασινά και την Βάσω Νικοπολίδη - όλες Women in Action σας προσκαλούν να μοιραστείτε το χαμόγελο, την ενέργειά σας και κυρίως τον υπέροχο μοναδικό εαυτό σας.

Συνοπτικά Βήμα 1: Βγάζετε photo Βήμα 2: Την κάνετε share στα social media με hashtag #ActuallyIAm #wiagr (απαραίτητη προϋπόθεση να χρησιμοποιήσετε και τα δύο hashtag) Βήμα 3: Την στέλνετε με email [email protected]  (απαραίτητη προϋπόθεση να σταλεί και με email σε αρχείο jpeg ή png και μέγεθος από 1MB έως 3MB) Βήμα 4: Περιμένετε ενημέρωση για να μπείτε στο shortlist που θα εκτεθούν στο event στις 28 Φεβρουαρίου!

P.s. Tip: Όσες από εσάς ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή στο καλοκαιρινό market των Women in Action, μπορείτε να έρθετε στη γραμματεία που θα έχουμε διαμορφώσει στο The Sowl την ημέρα του event και να προλάβετε να κλείσετε τη θέση σας.