Τα ξύλινα γυαλιά Eugene θα γίνουν το πιο πρωτότυπο αξεσουάρ σας

Τετάρτη 14 Δεκέμβριος 2016
aj9a2938.JPG

Σχεδιασμένα στην Ελλάδα με πηγή έμπνευσης και δημιουργίας το ξύλο, με πρώτες ύλες πολύ προσεκτικά επιλεγμένες από ειδικές καλλιέργειες που ανανεώνονται για να μη καταστρέφεται το φυσικό περιβάλλον.

Στην συνέχεια, τόσο η κατασκευή των ξύλινων γυαλιών όσο και των ξύλινων οδοντοβουρτσών και ξύλινων παπιγιόν, εμπιστεύεται στα έμπειρα χέρια δεξιοτεχνών τεχνιτών. Γι’ αυτό σε πολύ σύντομο διάστημα τα χειροποίητα ξύλινα γυαλιά ηλίου “Eugène” κατέκτησαν την Ελληνική αγορά με μια εντυπωσιακή παρουσία σε περισσότερα από 170 καταστήματα σε 60 πόλεις της Ελλάδας, προσδιορίζοντας την έννοια του στυλ στην ανδρική και την γυναικεία μόδα.

Ταυτόχρονα, με την ίδια ενθουσιώδη αποδοχή, έχουν έντονη εξαγωγική παρουσία στη Κύπρο, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στον Λίβανο, στη Σλοβακία, στο Μαϊάμι (Φλόριντα, Η.Π.Α.), στη Κένυα, στο Ντουμπάϊ  καθώς και σε άλλες χώρες που προστίθενται διαρκώς.

Απολαύστε τα και από κοντά στο Women In Action Christmas edition την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου (12:00-20:00).