REAL LIFE WORKING GIRL

Όταν το μανικιούρ χαλάει μία ημέρα πριν πάμε γραφείο


27 Φεβρουαρίου 2017

street-style-10-jeux-de-bagues-qui-nous-inspirent-2315-jpeg-north-982x-white.jpg

Όσες έχετε καλό χέρι και διαθέτετε τα κατάλληλα προϊόντα, για να αποκτήσετε ένα νέο μανικιούρ, είστε τυχερές. Οι υπόλοιπες, που όταν πιάνουμε βερνίκι και ξεκινάμε να βάφουμε το νύχι, το κάνουμε σαγρέ, έχουμε μία και μόνο λύση. Να πάρουμε ασετόν, βαμβάκι και να τα ξεβάψουμε.

Λύνουμε κάθε απορία σας γύρω από τα νύχια σχετικά με το βάψιμο και την υγεία τους

Ποιος σας είπε ότι τα φυσικά νύχια δεν είναι chic; Ιδιαίτερα όταν είναι μετά από μανικιούρ, που έχουν τέλειο σχήμα και γενικότερα είναι περιποιημένα δεν έχουμε λόγο να μην τα αφήσουμε φυσικά. Από το να αποκτήσουμε λοιπόν ένα κακοβαμμένο νύχι ή να έχουμε ξεφλουδισμένο βερνίκι είναι προτιμότερο να έχουμε φυσικά, άβαφα νύχια.

Μόνο η SJP μπορεί να έχει αυτά τα νύχια

Είναι σημαντικό, να τα έχουμε ξεβάψει καλά και να μην έχουμε αφήσει υπολείμματα από χρώμα. Επιπλέον προτείνετε να τα ενυδατώσουμε και ιδιαίτερα στην περιοχή που έχουμε τα πετσάκια με ένα ενυδατικό λαδάκι, κατάλληλο για την περιοχή ή με μία απλή ενυδατική κρέμα.

[gallery-716288]

Το αποτέλεσμα θα είναι κομψό, ντελικάτο και θα μπορέσουμε μια χαρά να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας στο γραφείο και να παρευρεθούμε ακόμα και στο σημαντικό meeting.

Extra Tip: Σε περίπτωση που έχετε γυαλιστικό, περάστε το στα νύχια σας. Ακόμα και λάθος να το απλώσετε δε θα φανεί και θα σας χαρίσει μία ωραία γυαλάδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα