REAL LIFE WORKING GIRL

Τι έχουν στα νεσεσέρ τους οι editors του Jenny.gr


TSVIGKOU

10 Σεπτεμβρίου 2017

mg-472995868.jpg

Πραγματικά είχα μεγάλη απορία να δω τι περιέχουν τα νεσεσέρ τους. Ήθελα να δω τι φέρνει η κάθε μία μαζί της, έτσι για να ξέρω αν ξεχάσω καμιά φορά το δικό μου, από ποια θα ζητήσω τι.

Νεσεσέρ No1 της Νίκης Χάγια

Η Νίκη είναι η πιο χρωματιστή, vegeterian-το δηλώνει και το νεσεσέρ της όπως βλέπετε- αρχισυντάκτρια που μπορεί να σκεφτείς. Και αν αναρωτιέστε γιατί τη λέω χρωματιστή, ρίξτε μια ματιά στο τσαντάκι της. Τη μία ημέρα μπορεί να τη δούμε με κόκκινα χείλη, την άλλη με πορτοκαλί και την επόμενη με σκούρο μωβ. Ανάλογα με το outfit, τη διάθεση και την περίσταση η Νίκη επιλέγει το κατάλληλο κραγιόν. Προσέχει ιδιαίτερα την επιδερμίδα της-όπως βλέπετε έχει μαζί της το καθαριστικό προσώπου-, καλύπτει ελαφρώς κύκλους με concealer και όταν περνάει από τους διαδρόμους, το στίγμα της μένει από το άρωμά της. Απ'ότι βλέπω όμως το έχει μαζί της, σίγουρα ψεκάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, γι αυτό μυρίζει τόσο ωραία.

Νεσεσέρ Νο2 της Μαρίας Μεϊντάνη

Ήρθε η ώρα να το παραδεχτώ, ζηλεύω τα μαλλιά της, απ'ότι βλέπω όμως τα ενυδατώνει ακόμα και στο γραφείο, γι αυτό έχει μαζί της λάδι για τις άκρες. Το κορίτσι της μόδας του jenny.gr με το έντονο βλέμμα και τα nude χείλη δε γινόταν να μην έχει μαζί της τις σκιές για smokey look. Και όπως βλέπετε επιλέγει γκρι-μαύρο με μωβ, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τη λευκή επιδερμίδα της και το ελαφρώς κόκκινο χρώμα των μαλλιών της. Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έχει πάντα περιποιημένο φρύδι, πιθανότατα με το που εμφανιστεί το μικρό τριχάκι το διώχνει αμέσως, αφού έχει το τσιμπιδάκι μαζί της.

Νεσεσέρ Νο3 της Αφροδίτης Σακκά

Είναι πάντα fresh και έχει το ιδανικό healthy look, το οποίο αποκτά με ρουζ σε κοραλορόζ αποχρώσεις στα μήλα. Διαθέτει την τέλεια νεανική επιδερμίδα, την οποία απ'ότι βλέπω περιποιείται ακόμα και στο γραφείο, αφού δε φέρνει μαζί της μόνο ενυδατική, έχει και water spray για να δίνει φρεσκάδα στο πρόσωπό της, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα burgundy lips είναι το βασικό χαρακτηριστικό της, τις ημέρες που θέλει να δημιουργήσει statement με το makeup look της. Τέλος ένα concealer πάντα χρειάζεται για να κρύψουμε σημάδια και μαύρους κύκλους, super Aphro!

Νεσεσέρ Νο4 της Τίνα Σβίγκου

Σας καλωσορίζω στον κόσμο μου... που είναι αυτός της ομορφιάς. Όπως παρατηρείτε δε γίνεται να μην έχω μαζί μου μία ενυδατική για τις ώρες που νιώθω ότι με τραβάει το δέρμα μου, καθώς επίσης και κρέμα για τα χέρια. Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο ένα bronzer σε φυσική καφέ απόχρωση, ένα προϊόν για γυαλάδες, ένα concealer για τους αιώνιους μαύρους κύκλους μου και μερικά κραγιόν σε nude αποχρώσεις υπάρχουν πάντα διαθέσιμα στην τσάντα μου. Extra bonus στο ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, το οποίο τις κάνει πιο εντυπωσιακές, ωστόσο κάθε φορά που το χρησιμοποιώ έχω ένα μικρό φόβο!

Extra Info: Επειδή αγαπώ τα nude κραγιόν, στην gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα κάποια από τα πιο αγαπημένα μου, της αγοράς. Have a look, σας γράφω και μικρά tips!

[gallery-717366]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα