REAL LIFE WORKING GIRL

#loveyourjob: Πώς να βρείτε 25.000 ευρώ για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση


ΙΩΑΝΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

6 Οκτωβρίου 2017

working-girl-1.jpeg

Μπορείς πλέον να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση με αρχικό κεφάλαιο 25.000€ και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου!


Τι; Αποκλείεται είπες; Κι όμως! Δεν σας γράφω κάτι το οποίο πιστεύω ότι γίνεται. Σας γράφω κάτι που βρήκα, έκανα ήδη αίτηση εγώ προσωπικά και θεωρώ υποχρέωση μου να το μοιραστώ με όλες εσάς εκεί έξω! Γιατί αλήθεια πιστεύω ότι η γυναικεία επιχειρηματικότητα έχει πολλά να δώσει στην ελληνική οικονομία και την εγχώρια αγορά!


Δεν σας κρατάω σε άλλη αγωνία λοιπόν! Το πρόγραμμα "Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης" δίνει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέργους, μισθωτούς ή και αυτοαπασχολούμενους να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, ενισχύοντας, έτσι, την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.


Αυτό που έχεις να κάνεις τώρα είναι να σκεφτείς πώς μπορείς να αξιοποιήσεις αυτό το πτυχίο, που τόσο κόπιασες να αποκτήσεις (και προς το παρόν στολίζει μόνο τον τοίχο του σαλονιού στο πατρικό σου μέσα σε μια χρυσή και κατά τα άλλα ευφάνταστη κορνίζα), να βρεις κάτι με το οποίο θέλεις να ασχοληθείς και να καταθέσεις την αίτησή σου. Φυσικά επειδή είμαι του χώρου, υπόσχομαι σε επόμενο άρθρο να γράψω αναλυτικά βήματα για να φτιάξετε και ένα τέλειο business plan! Αλλά αυτά μόλις πάρετε τα χρήματα και είστε έτοιμες για το μεγάλο βήμα!


Γιατί όσο κι αν μας προβληματίζουν η Ελλάδα της κρίσης και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η οικογένεια και οι φίλοι μας, δεν πρέπει να αφήσουμε  την ανασφάλεια να επηρεάσει τις αποφάσεις μας!


Είμαστε νέες, δυναμικές και έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε πάρα πολλά στην επιχειρηματικότητα της χώρας μας, δίνοντας ταυτόχρονα στον εαυτό μας τη δυνατότητα να εργαστεί, να καλύψει τις ανάγκες του αλλά και να ξεδιπλώσει τα χαρίσματά του!


Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο! Ήρθε η ώρα να κάνεις το brainstorming που θα σου αλλάξει τη ζωή! Για περισσότερες λεπτομέρειες μπες στο www.espaonline.gr.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα