Οι καλύτεροι τρόποι για να χαλαρώσετε όταν είστε στη δουλειά

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018
1855.jpg

Ανεβάστε τη διάθεσή καθώς πηγαίνετε στη δουλειά. Διαλέξτε έναν σταθμό που παίζει τα τραγούδια που σας αρέσουν και ρυθμίστε το στο ραδιόφωνό σας. Όσο κι αν νυστάζετε, όσο κι αν δεν έχετε όρεξη για δουλειά, η διάθεσή σας θα φτιάξει, θα ξεχάσετε για λίγο ό,τι σας απασχολεί και θα ξεκινήσετε όμορφα την ημέρα σας.

Όταν μπείτε στο γραφείο δεν υπάρχει λόγος να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Φροντίστε να έχετε μερικά λεπτά διαθέσιμα για να φτιάξετε καφέ, να ανοίξετε τις κουρτίνες να μπει λίγο φως και να καθίσετε για λίγο στην καρέκλα σας. Πάρτε μερικές αναπνοές ώστε να καθαρίσει το μυαλό σας και να ηρεμίσετε.

Ένα άλλο σημαντικό που οι περισσότεροι ξεχνάνε είναι το διάλλειμα για φαγητό. Εφόσον βρίσκεστε 8 ώρες μέσα σε ένα χώρο πρέπει να έχετε κάποια λεπτά διαθέσιμα για να φάτε. Προσπαθήστε εκείνη την ώρα λοιπόν να βγείτε έξω, για να αλλάξετε εικόνες. Αν δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα τότε προτιμήστε έναν διαφορετικό χώρο από αυτόν που περνάτε τις περισσότερες ώρες στην εργασία σας. Η αλλαγή εικόνων σας βοηθάει να σκεφτείτε διαφορετικά πράγματα, από αυτά που σας απασχολούν.

Είναι γνωστό ότι οι τελευταίες ώρες πριν φύγετε από τη δουλειά δεν περνάνε με τίποτα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κλέψετε μερικά λεπτά και να βάλετε ένα βίντεο στον υπολογιστή σας για να ξεχαστείτε. Μπορείτε ακόμα και να κλείσετε τα μάτια σας για λίγα λεπτά και να αφήσετε το μυαλό σας να ταξιδέψει σε όμορφα μέρη.