ΣΤΙΛ RUNWAYS

Η συλλογή της Victoria Beckham για την άνοιξη του 2020 υμνεί την γυναικεία φύση μέσα από τις αντιθέσεις


17 Σεπτεμβρίου 2019

Η συλλογή της  Victoria Beckham για την άνοιξη του 2020 υμνεί την γυναικεία φύση μέσα από τις αντιθέσεις

Η εξέλιξη του fashion label της Victoria Beckham ταυτίζεται με τον τρόπο που εκείνη ανταλαμβάνεται την γυναικεία φύση. Δυαδικότητα σημαίνει αντιθέσεις.
Πράγματι, αυτό που ξεκίνησε πριν από κάτι παραπάνω από 10 χρόνια αντανακλούσε τότε κάτι από την εμφάνιση της ίδιας της Beckham στα τέλη της δεκαετίας του '90. Από τότε, η μάρκα έχει ενσωμάτωσει πιο μαλακές και θηλυκές σιλουέτες, statement αξεσουάρ και πρωτότυπα prints και ενώ διατηρεί τη μίνιμαλ αισθητική, εξακολουθεί να απευθύθνεται σε ένα ευρύ γυναικείο κοινό.

Για την άνοιξη του 2020, η Beckham έδωσε ακόμα περισσότερη έμφαση στις ιδέες της ελαφρότητας, της ευκολίας και της ελευθερίας, έννοιες που είναι πιο έντονα αισθητές στα φορέματα και και τα blazer με χαλαρή γραμμή. Τα print arty και ρετρό, ενώ οι ανατρεπτικοί χρωματικοί συνδυασμοί , όπως το μοβ με το καφέ μας άνοιξαν νέους στιλιστικούς ορίζοντες για τα looks της επόμενης άνοιξης. Και φυσικά, τα τέσσερα παιδιά και ο σύζυγός της ήταν όλοι στην front row για να την στηρίξουν.

Δείτε τα ωραιότερα looks από το show Victoria Beckham S/S 2020.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.