ΣΤΙΛ RUNWAYS

Prabal Gurung S/S 2022: H συλλογή «μανιφέστο» της γυναικείας ενδυνάμωσης


Μάρθα Κουμπάνη

12 Σεπτεμβρίου 2021

Prabal Gurung S/S 2022: H συλλογή «μανιφέστο» της γυναικείας ενδυνάμωσης
Prabal Gurung S/S 2022: H συλλογή «μανιφέστο» της γυναικείας ενδυνάμωσης

Στις σημειώσεις για τη συλλογή του για την Άνοιξη 2022, ο Prabal Gurung γράφει: "Η Αμερική ήταν πάντα γυναίκα - αλλά δεν της φέρονταν πάντα όμορφα. Τι σημαίνει να είσαι ο πιο απαραίτητος άνθρωπος σε αυτή τη χώρα; Τι είναι θηλυκό; Τι είναι Αμερικανός; Και ποιος θα γίνει όλα - ή τίποτα από όλα; "

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που θέλησε να απαντήσει ο σχεδιαστής (ο οποίος έχει ντύσει ορισμένες από τις πιο δυναμικές γυναίκες όπως η Κamala Harris) μέσα από την νέα συλλογή του για την άνοιξη 2022, η οποία εξετάζει, γιορτάζει και ανατρέπει την ιδέα της θηλυκότητας.

«Ήθελα απλώς να δημιουργήσω μια συλλογή που θα μπορούσε να δείξει στον κόσμο πώς μπορεί να μοιάζει η ομορφιά. Ειλικρινά αισθάνομαι ότι ο κόσμος είναι καλύτερος με τις γυναίκες».

Γι 'αυτό ο Gurung ενεργοποιεί θα έλεγε κανείς τους κώδικες της αμερικανικής μόδας για μια συλλογή χωρίς μεγάλες κατασκευές ή περίτεχνα σχήματα, αναζητώντας ένα εύκολο και άνετο σέξι ντύσιμο.

Μινιμαλιστικά sets, florals και gingham καρό, απρόσμενοι όγκοι και κοψίματα καθώς και sporty στοιχεία συνδυάστηκαν με απόλυτη επιτυχία στα κομμάτια της ανοιξιάτικης collection. Επιπλέον στην κομψή παλέτα του πρόσθεσε έντονες neon αποχρώσεις, μια από τις πιο δυνατές τάσεις της επόμενης άνοιξης.

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks της συλλογής στη gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.