ΣΤΙΛ RUNWAYS

NYFW: Το show του Michael Kors ήταν μια σύγχρονη εκδοχή του Funny Face με την Audrey Hepburn


Μάρθα Κουμπάνη

11 Σεπτεμβρίου 2021

NYFW: Το show του Michael Kors ήταν μια σύγχρονη εκδοχή του Funny Face με την Audrey Hepburn
Το show του Michael Kors ήταν μια σύγχρονη εκδοχή του Funny Face με την Audrey Hepburn

Αφήστε το στον Μichael Kors να εντυπωσιάσει στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης - και να κρατήσει το social distancing ταυτόχρονα.

Ο ήλιος έλαμπε στo ανοιξιάτικo show του σχεδιαστή για το 2022, την Παρασκευή το πρωί στο Tavern on the Green, με ένα τζαζ live soundtrack από τη σταρ του Broadway Ariana DeBose.

Ο Kors στράφηκε σε ένα κλασικό αμερικανικό ρομάντζο μόδας με θηλυκά παλτό, παντελόνια toreador, φούστες και φορέματα και gingham checks, που έφεραν στο νου τις Ava Gardner, Audrey Hepburn από το «Funny Face», τη Maria από το «West Side Story», και πολλές ακόμη εμβληματικές γυναίκες της σκηνής και της οθόνης.

 To show άνοιξε η Kendall Jenner και το έκλεισε η Gigi Hadid -μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο cast; Τα πρώτα looks ήταν μια ωδή στα μαύρα φορέματα και φούστες.

Ακολούθησαν λευκές δημιουργίες και ορισμένες εμφανίσεις με pastel αποχρώσεις, nudes και ασπρόμαυρα prints. Tα σύνολα ολοκλήρωναν bucket bags γεμάτες λουλούδια και ψηλοτάκουνα, απογειώνοντας το μοντέρνο glam.

 Δείτε τα looks που ξεχωρίσαμε στη gallery:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.