WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

O «κανόνας των δύο εβδομάδων» για να καταλάβεις αν σε θέλει ή χάνεις τον χρόνο σου


The Jennettes

17 Αυγούστου 2021

O «κανόνας των δύο εβδομάδων» για να καταλάβεις αν σε θέλει ή χάνεις τον χρόνο σου

Το Tik Tok μπορεί να το έχουμε συνδυάσει κατά κύριο λόγο με χιουμοριστικά video αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά του που πολύ εκτιμάμε. Και ναι μόλις ανακαλύψαμε αυτή του την πλευρά! Η νεαρή TikToker @kayleeanneglover (ή Kaylee Anne) μοιράστηκε μια συμβουλή που σίγουρα θα   σας βοηθήσει για τα επόμενα ερωτικά ραντεβού σας. 

Η Kaylee Anne επινόησε τον «κανόνα δύο εβδομάδων» για τα ραντεβού της προκειμένου επιτέλους να δώσει ένα οριστικό τέλος στις αμφιβολίες της αν η σχέση προχωράει ή όχι. Δημιούργησε λοιπόν ένα χρυσό πρότυπο που θα βάλει τέλος στα ερωτήματα "Αν πραγματικά με θέλει" ή "Πότε θα μου τηλεφωνήσει;".

jenny.gr

Στο video, η Kaylee εξηγεί ότι δίνει δύο εβδομάδες στο εκάστοτε υποψήφιο σύντροφο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για αυτήν, με το να βγουν  ραντεβού ή να κάνει την πρώτη κίνηση. Αν κάνει την πρώτη κίνηση τότε θα τον θεωρεί έναν ρομαντικό σύντροφο.  Από την άλλη πλευρά, αν δεν εκφράσει το ενδιαφέρον του τότε σταματάει να ασχολείται και προχωράει!

Δίνοντας σε κάποιον δύο ολόκληρες εβδομάδες, είναι αρκετός χρόνος για να διαπιστώσετε εαν θέλει να προσπαθήσει για εσάς ή όχι. Αυτός ο χρυσός κανόνας έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που χάνουν το χρόνο τους περιμένοντας κάποιο σημάδι. 

Το ηθικό δίδαγμα αυτής της συμβουλής είναι να αναγνωρίζετε πρώτα από όλα την αξία σας και να μην συμβιβάζεστε με κανέναν λιγότερο από αυτό που σας αξίζει.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.