ΣΤΙΛ

Το μυστικό της Meghan Markle για μακριά πόδια βρίσκεται σε αυτό το look


Αφροδίτη Σακκά

5 Σεπτεμβρίου 2018

20180717_zaa_m160_028_1.jpg

Η Meghan Markle επέστρεψε στα αγαπημένα της και χαρακτηριστικά κοστούμια. Για την πρώτη της εμφάνιση στα WellChild Awards με τον πρίγκιπα Harry την Τρίτη, η δούκισσα του Sussex, φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι του οίκου Altuzarra, ενώ συμπλήρωσε το look της με μία σατέν μπλούζα, ένα clutch και μαύρες γόβες. Όσο για τα κοσμήματα, η Markle φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

 

A post shared by Meghan & Harry (@harrymeghan) on

Το συγκεκριμένο outfit κολακεύει ιδιαίτερα τη Markle, δίνοντάς της ύψος και κάνοντας τα πόδια της να φαίνονται εξαιρετικά μακριά. Το μυστικό σε αυτό, βρίσκεται στη flare γραμμή του παντελονιού της - ένα στιλ γνωστό για το ότι κάνει τα πόδια να μοιάζουν πιο μακριά απ' ότι είναι - αλλά και στο total black. Ένα μονόχρωμο outfit όχι μόνο είναι κομψό και stylish, αλλά μπορεί να κάνει το σώμα να φαίνεται πιο μακρύ, χωρίς πολλή προσπάθεια.

 

A post shared by RoyalTeaWithJam (@royalteawithjam) on

Αυτή σηματοδοτεί την πιο πρόσφατη βασιλική υποχρέωση της Markle, μετά την εμφάνισή της στην παράσταση Hamilton, όπου επίσης διάλεξε ένα κοστούμι, απλά στη μορφή φορέματος. Η πρώην ηθοποιός έχει εμφανιστεί ξανά με κοστούμια κατά τη διάρκεια της royal καριέρας της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ιρλανδία με τον Harry, είχε φορέσει ένα μαύρο κοστούμι Givenchy, ενώ τον Φεβρουάριο, σε μία από τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις ως μέλλουσα τότε royal, είχε διαλέξει ένα κοστούμι Alexander McQueen.

 

Δείτε ακόμη: H Meghan Markle φοράει κοστούμι για την πρώτη της επίσημη βραδινή εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.