ΣΤΙΛ

Αντιγράψαμε τα ωραιότερα street style looks από την New York Fashion Week


Μάρθα Κουμπάνη

4 Οκτωβρίου 2019

Αντιγράψαμε τα ωραιότερα street style looks από την New York Fashion Week

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται το μεγαλύτερο γεγονός στην βιομηχανία της μόδας. Nέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι... Η πρώτη στάση του Fashion Month είναι πάντα η Νέα Υόρκη. Η μητρόπολη της μόδας συγκεντρώνει τα πιο επιδραστικά πρόσωπα και ορισμένους από τους πιο διάσημους σχεδιαστές, oι οποίοι παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την επόμενη σεζόν και μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Από την front row στις μεγάλες λεωφόρους της, η Νέα Υόρκη υποδέχεται και καλωσορίζει τα πιο ευφάνταστα, πρωτότυπα και εν τέλει εντυπωσιακά street style looks. 
Η μόδα φτιάχνεται άλλωστε στους δρόμους. Aπλές γυναίκες σαν εμάς, η καθεμία με τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά, βρήκαν στο street style έναν τρόπο να εκφράσουν τον εαυτό τους, μέσα από υφές, αποχρώσεις, prints, αξεσουάρ και πραγματικά μοναδικούς -τους ολόδικούς τους- συνδυασμούς.

To street style αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και για τα δικά μας καθημερινά outfits.
Για όλες εκείνες τις φορές που νιώσαμε ότι βαρεθήκαμε να φοράμε τα ίδια και τα ίδια και ότι θέλουμε κάτι διαφορετικό που θα τραβήξει τα βλέμματα. 
Ετσι κι εγώ όταν το πρωί ετοιμάζομαι, βιαστικά για το γραφείο, χρειάζομαι μία έξτρα δόση έμπνευσης (και καφεΐνης) και τι καλύτερο από μία γρήγορη ματιά στο Instagram και το hashtag #nyfw. Oι πιο fashionable εμφανίσεις παρελαύνουν στην οθόνη μου. Η μικρή αυτή γιορτή του street style αφήνω να με παρασύρει και αποφασίζω να αντιγράψω τα αγαπημένα μου looks.

jenny.gr

7 ημέρες της εβδομάδας, 7 διαφορετικά σύνολα, ένα για κάθε μέρα. Ο νούμερο ένα προορισμός για να βρω τα απαραίτητα fashion pieces δεν είναι άλλος από τα notos.
Eκεί ξέρω ότι υπάρχουν αμέτρητα brands με ενημερωμένα και ultra chic σχέδια για όλες τις περιστάσεις. Τα πιο hot trends της σεζόν βρίσκονται εκεί και αρκεί μία επίσκεψη στο κατάστημα για να τα εντοπίσω. 
Τα street style looks αντανακλούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του φθινοπώρου.

jenny.gr

Το μαύρο blazer dress
Το μακρύ blazer με τους τονισμένους ώμους επιστρέφει από τα 80s και φέτος φοριέται σαν φόρεμα με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα. Sleek, αυστηρό και sexy μπορεί να φορεθεί από το meeting, μέχρι μία επίσημη βραδινή έξοδο και να αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια.

jenny.gr

 Nέο δερμάτινο

Το νέο leather jacket δεν έχει καμία σχέση με το biker ή perfecto. Eχει ζώνη, που ορίζει την σιλουέτα, απαλή σουέντ υφή και δροσερή απόχρωση. Λάτρεψα το look της Aimee Song και τον συνδυασμό με animal print αξεσουάρ. Ενα μοντέρνο οutfit για τις μέρες που θέλετε να ξεχωρίσετε.

jenny.gr

Kαρό φούστα και φούτερ

Αν αγαπάτε την μονοχρωμία αυτός είναι ένας έξυπνος και παιχνιδιάρικος τρόπος να την υιοθετήσετε. Το φούτερ χαρίζει μια cozy φθινοπωρινή αίσθηση, ενώ το καρό της φούστας αποπνέει casual vibes. Tα strappy πέδιλα θα δώσουν μια luxurious πινελιά και θα το απογειώσουν. Για το look στην θέση της φούστας δοκιμάστε να φορέσετε ένα πουκάμισο με τα μανίκια δεμένα γύρω από την μέση.

 

jenny.gr

Βeige Head-to-Toe
  
Το μπεζ είναι απο τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Βάφει τα πάντα από φορέματα και πανωφόρια, σε ολόσωμες φόρμες και αξεσουάρ. Τα fashion girls τολμούν να φορέσουν διαφορετικούς τόνους μαζί και το ίδιο έκανα κι εγώ. Το μπεζ είναι από τις αποχρώσεις που κάνουν κάθετι να δείχνει ακριβό. Το συγκεκριμένο look είναι κομψό και σοφιστικέ, ιδανικό για τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες.

jenny.gr

Mix & Match αλά Olivia Palermo
  
Η Οlivia θεωρείται η ιέρεια του mix & match, καθώς δεν διστάζει να φορέσει μαζί διαφορετικά στοιχεία και prints. Το μυστικό είναι τα κομμάτια που συνθέτουν το σύνολο να έχουν κοντινή απόχρωση και τα print να μην διαφέρουν πολύ σε μέγεθος. 
 

jenny.gr

80s Glam 
Στιλιστικά ζούμε τα νέα 80s και αυτό εκφράζεται μέσα από αναπάντεχους όγκους και λάμψεις σε ρούχα και αξεσουάρ.
Το mom jeans είναι η σιλουέτα που έχει ταυτιστεί με την περίοδο. Τα δύο looks αποτίουν φόρο τιμής στην εποχή της disco.

jenny.gr

Utility

Mια ακόμα ισχυρή τάση ακούει στο όνομα Utility, που σημαίνει πρακτικότητα. Τα κομμάτια που την εκπροσωπούν έχουν στρατιωτικό χαρακτήρα, με τα cargo παντελόνια, τις άνετες boilersuits και πολλές, μεγάλες τσέπες να συνθέτουν τα πιο cool outfits.
Μπορεί λοιπόν η NYFW να έφτασε στο τέλος της, όμως με αυτά τα looks από τα notos ο δρόμος θα γίνει το δικό μας runway. Ο παλμός της μόδας χτυπάει όλο το χρόνο εκεί. Οποιο κι αν είναι το στιλ σας σίγουρα σε κάποιο από αυτα τα looks είδατε κάτι από τον εαυτό σας.

Μπορείτε να τα πετύχετε ευκολα κι εσείς, όπως εγώ και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα και το στιλ σας ενόψει φθινόπωρου. Για ασυναγώνιστα κομψές εμφανίσεις με ένα twist.

Δοκιμάστε τα! 

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα

INFO:

Σταδίου & Αιόλου, Αθήνα
τηλ.: 210 3245811

Ηρ. Πολυτεχνείου 35 & Τσαμαδού, Πειραιάς
τηλ.: 210 4119811

Στοά Χιρς, Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 31, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 366600

Κεντρική Πλατεία, Καλαμάτα
τηλ.: 27210 90077

και στο www.notos.gr

Για περισσότερες ιδέες επισκεφτείτε τα www.instagram.com/notosofficial/ και www.facebook.com/notosGreece/

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.