ΣΤΙΛ

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.148


Μάρθα Κουμπάνη

12 Ιανουαρίου 2020

Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol.148

Kάθε εβομάδα οι editors του #jennygr σας εκθέτουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια.

Συνήθως είναι όλα εκείνα τα πράγματα που μας φάνηκαν χρήσιμα ή που απλά έκαναν την καθημερινότητα μας πιο ευχάριστη. Μπορεί να είναι κάτι πολύ μικρό όπως ένα βιβλίο ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, μέχρι beauty θησαυροί που έκαναν την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας να λάμπουν, αλλά και τα πιο εντυπωσιακά fashion items.

Αυτά ξεχωρίσαμε για την εβδομάδα που πέρασε.

To blazer

jenny.gr

Το μακρύ blazer σε διαχρονική μπεζ απόχρωση ταιριάζει με όλα και φοριέται από τις πιο ενημερωμένες fashionista. Λάτρεψα αυτό από τα Marks & Spencer.

-Mάρθα Κουμπάνη

Η ιδανική απόχρωση κραγιόν για τον χειμώνα

jenny.gr

Αν κάτι λατρεύω κάθε εποχή αυτό είναι να ανανεώνω την συλλογή με τα κραγιόν μου. Έτσι για τον χειμώνα επέλεξα το Clinique Pop Lip Colour το οποίο απλώνεται πανεύκολα, δημιουργώντας ένα βελούδινο τελείωμα, ενώ το χρώμα διατηρείται αναλλοίωτο και τα χείλη μου παραμένουν ενυδατωμένα όλη μέρα. Βρείτε το εδώ.

-Ελένη Τσούτση 

Μπλούζα σε ίσια γραμμή με ψηλό γιακά

jenny.gr
ep

Δεν υπάρχει πιο όμορφο χρώμα από το μπλε και αν συνδυαστεί σωστά, υπόσχεται πάντα να απογειώσει κάθε σας εμφάνιση. Όταν είδα τη συγκεκριμένη μπλούζα τη λάτρεψα και γι' αυτό φρόντισα γρήγορα να την αποκτήσω. Αν κι εσείς τη λατρέψατε το ίδιο, μπορείτε να τη βρείτε εδώ

-Έλενα Κρητικού 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.