ΣΤΙΛ

Balenciaga και Saint Laurent ξεκινούν να παράγουν χειρουργικές μάσκες στα γαλλικά εργαστήρια


23 Μαρτίου 2020

Balenciaga και Saint Laurent ξεκινούν να παράγουν χειρουργικές μάσκες στα γαλλικά εργαστήρια

Η Kering S.A. - ιδιοκτήτρια εταιρία της Balenciaga, της Gucci και της Bottega Veneta - ανταποκρίθηκε στην πανδημία Covid-19, ανακοινώνοντας ότι θα κατασκευάσει χειρουργικές μάσκες για την ενίσχυση της έλλειψης στη Γαλλία, σύμφωνα με αναφορές του Bloomberg. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τη δωρεά πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που έκαναν τον Ιανουάριο.

Σε μια δήλωση που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ, ο κ. Kering δήλωσε ότι τα εργαστήρια των οίκων Balenciaga και Saint Laurent "προετοιμάζονται να κατασκευάσουν μάσκες ενώ συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα μέτρα προστασίας των εργαζομένων τους, ενώ η παραγωγή γίνεται σε εξέλιξη μόλις η διαδικασία κατασκευής και τα υλικά έχουν έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές. "

Πριν από την παραγωγή χειρουργικών μασκών, η Kering ανακοίνωσε επίσης ότι θα δωρίσει 3 εκατομμύρια χειρουργικές μάσκες που αγοράστηκαν και εισήχθησαν από την Κίνα. Το μεγαλύτερο εμπορικό σήμα της Kering, ο Gucci αναμένεται επίσης να δωρίσει 1,1 εκατομμύρια χειρουργικές μάσκες και 55,000 ιατρικές φόρμες στην Ιταλία τις επόμενες εβδομάδες, με την επιφύλαξη σχετικών εγκρίσεων.

Αυτή η ανακοίνωση ακολουθεί την είδηση ​​της περασμένης εβδομάδας ότι το αντίπαλον δέος LVMH θα επαναπροσδιορίσει τα εργοστάσια καλλυντικών Givenchy και Dior για να παράγει και να διανείμει δωρεάν απολυμαντικό για τα γαλλικά νοσοκομεία και επίσης να δεσμεύσει χειρουργικές μάσκες των 40 μέτρων στις γαλλικές υγειονομικές αρχές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.