ΣΤΙΛ

Ακόμα και η Anna Wintour εμφανίζεται με φόρμα, γιατί όχι κι εμείς- Το look που θα αντιγράψουμε


Μάρθα Κουμπάνη

14 Απριλίου 2020

Ακόμα και η Anna Wintour εμφανίζεται με φόρμα, γιατί όχι κι εμείς- Το look που θα αντιγράψουμε

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να περιγράψετε το signature στιλ της Anna Wintour. Διαχρονικό, πολύχρωμο και ακλόνητο είναι μερικές μόνο λέξεις που έρχονται στο νου όταν σκέφτεστε τα outfits που έχει φορέσει ανά τα χρόνια. Η ενδυματολογική της συνέπεια - που συχνά παρουσιάζεται με τη μορφή ενός απόλυτα περιποιημένου Bob hair, ενός φορέματος με ψηλό λαιμό και στρογγυλεμένα μαύρα γυαλιά ηλίου - που έχει κάνει την αίσθηση του στιλ της Wintour συνώνυμη με το ίδιο το όνομά της.

Κι όμως αυτή την φορά η Anna Wintour φορά φόρμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας και αποδεικνύει ότι μπορούν να είναι τόσο polished όσο οποιοδήποτε άλλο κομμάτι στην ντουλάπα σας.

Αν και Editor -in-chief της Vogue και δημιουργική διευθύντρια του Condé Nast επιλέγει συνήθως Prada και Gucci, ακόμη και όταν πρόκειται για κάτι πιο χαλαρό όπως η εργασία από το σπίτι, επιλέγει μια άψογη εμφάνιση.

Η Wintour μοιράστηκε μια φωτογραφία της με ένα κόκκινο και μαύρο ριγέ πλεκτό πουλόβερ συνδυασμένο με ένα βαμβακερό κόκκινο παντελόνι. Η Wintour κράτησε ένα μόνο signature αξεσουάρ: τα γυαλιά ηλίου της.

Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που η Wintour φορά sweatpants κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι, αλλά η ηγέτης της βιομηχανίας έχει από παλιά αδυναμία στα ριγέ πουλόβερ. Θα την αντιγράψουμε σήμερα κιόλας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.