ΣΤΙΛ

Η Rihanna φορά το iconic κασμιρένιο σετ της Katie Holmes και γίνεται ξανά viral


28 Απριλίου 2020

Η Rihanna φορά το iconic κασμιρένιο σετ της Katie Holmes και γίνεται ξανά viral

Τον Αύγουστο του 2019, η Κatie Holmes έκανε μία street style εμφάνιση, η οποία έγινε viral. Όχι, δεν φορούσε κάποιο πανάκριβο φόρεμα ή κάποιο εντυπωσιακό ζευγάρι μπότες.

Είναι αδύνατο να μην έχετε δει ή ακούσει για το κασμιρένιο σετ από σουτιέν και cardigan σε ουδέτερη απόχρωση που φορούσε και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Τότε, το κομψό σετ από το brand ΚΗΑΙΤΕ εξαντλήθηκε αμέσως και έκτοτε πολλοί το αντέγραψαν.

jenny.gr

Ωστόσο, φαίνεται πως ούτε η Rihanna μπόρεσε να αντισταθεί στην cozy γοητεία του και το επέλεξε για το νέο της beauty tutorial video για το label με το όνομά της, Fenty. H star μοιράζεται το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ με λάμψεις και δείχνει υπέροχη μέσα στο cult σύνολο.

Ο συνδυασμός των δύο πλεκτών κομματιών είναι ιδανικός για την εποχή, αφού ακόμα ο καιρός είναι δροσερός και τις περισσότερες φορές χρειαζόμαστε μία ζακέτα, (τα έλεγε η μάνα μας αλλά ποια την άκουγε).

Αν πρόκειται λοιπόν να φορέσουμε μία, τότε ας είναι σαν αυτή που λατρεύουν οι stars.

 

 

jenny.gr

Khaite 

jenny.gr

Zara

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.