ΣΤΙΛ

H Hillary Duff φοράει το μαγιό που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της αυτό το καλοκαίρι


The Jennettes

1 Ιουλίου 2020

H Hillary Duff φοράει το μαγιό που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της αυτό το καλοκαίρι

Η γλυκιά ηθοποιός και τραγουδίστρια, Hilary Duff, φαίνεται ότι μετά τη καραντίνα –εποχή είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και δεν χάνει ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα με τα παιδιά της.

Σε πρόσφατη λοιπόν ανάρτησή της στα stories του Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη μικρή της κόρη Banks, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που μόνο έμπνευση θα μπορούσε να μας χαρίσει. Το μαύρο μαγιό που επέλεξε, αποτελεί την ιδανική επιλογή αν είστε σε αναζήτηση μαγιό αφού κολακεύει κάθε σωματότυπο και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Αυτό που μας άρεσε στο συγκεκριμένο beach look, είναι ότι αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της ενώ δείχνει πολύ cool επάνω της. Ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι όπως ακριβώς ένα μαύρο φόρεμα, δηλαδή δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας αφού πάντα θα δείχνει stylish. Plus, αν το συνδυάσετε με αξεσουάρ, μπορείτε να του δώσετε το δικό σας προσωπικό ύφος.

jenny.gr
πηγή: @hilaryduff

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.