ΣΤΙΛ

Η Rihanna ποζάρει με εσώρουχα στη νέα της καμπάνια Savage x Fenty - Μαζί της οι 4 γυναίκες που επέλεξε για μοντέλα


2 Ιουλίου 2020

Η Rihanna ποζάρει με εσώρουχα στη νέα της καμπάνια Savage x Fenty - Μαζί της οι 4 γυναίκες που επέλεξε  για μοντέλα

Η διάσημη μουσικός και επιχειρηματίας ενθουσίασε για μια ακόμα φορά τους θαυμαστές της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με σέξι δαντελένια, ροζ εσώρουχα από τη νέα της συλλογή. 

Το κορμί και η λαμπερή επιδερμίδα της δείχνουν υπέροχα, όπως και οι καλοασχηματισμένες μπούκλες της. Η Rihanna έκανε το όνειρο 4 γυναικών να πρωταγωνιστήσουν στη νέα καμπάνια Savage X Fenty, πραγματικότητα.

https://instagram.com/p/CCHCgdJlXbR/

Νωρίτερα την άνοιξη, η Rihanna ανακοίνωσε μια αναζήτηση για τα νέα πρόσωπα της καλοκαιρινής της καμπάνιας. Χιλιάδες υπέβαλαν αίτηση, δημοσιεύοντας τις καλύτερες στιγμές τους στο Savage X στο Instagram. Μετά από μήνες, επιλέχθηκαν τέσσερις για να αντιπροσωπεύσουν την καλοκαιρινή συλλογή: Η Brenda Senyana, Kortney Russell, Gerlind Anagho και Sariena Luy. «Πήρα ένα DM από τη σελίδα Savage IG που με ενημέρωνε ότι είχα επιλεγεί, και κυριολεκτικά ο κόσμος μου σταμάτησε», λέει η Senyana στη Vogue. «Έχω συμμετάσχει σε διαγωνισμούς στο παρελθόν, αλλά σχεδόν ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα γίνεις εσύ- απλά ελπίζεις. Λοιπόν, σήμερα είμαι εγώ και τα παίρνω όλα! "

https://instagram.com/p/CCFd35eFFCg/


"Όταν άκουσα ότι ήμουν μία από τις νικήτριες, δεν μπορούσα να οδηγήσω. Έκλαιγα από χαρά", λέει η Anagho. «Πάρκαρα και έκλαψα. Κάποιος θα πίστευε ότι κέρδισα το λαχείο… Έχω δει ανθρώπους να έχουν τέτοιου είδους αντιδράσεις και πιστευα ότι είναι υπερβολικό, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι είναι αυθόρμητες".

Τα τέσσερα αστέρια της καμπάνιας κάνουν το ντεμπούτο τους στο Savage X Fenty, και εξηγούν γιατί είναι τόσο σημαντικό να βλέπουν και να ακούγονται στον κόσμο της μόδας. «Είναι σημαντικό να αλλάξουμε την ανάδειξη ενός συγκεκριμένου τύπου σώματος ως το πρότυπο ομορφιάς», λέει η Russell. «Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ένα αρκετά δύσκολο στην πορεία, αλλά πιστεύω ότι το Savage X Fenty το κάνει με επιτυχία! Είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω τη βιομηχανία της μόδας να αλλάζει, και είμαι τυχερή που συνεισφέρω σε αυτήν την αλλαγή!".

 Οι 4 γυναίκες που επιλέχθηκαν για να περάσουν το μήνυμα του diversity είναι αυτές:

H Brenda Senyana

jenny.gr

H Kortney Russell 

jenny.gr

 H Gerlind Anagho

jenny.gr

H Sariena Luy 

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.