ΣΤΙΛ

Sarah Jessica Parker: O τρόπος που βρήκε να φορέσει το floral dress σίγουρα δεν σας περνούσε απ' το μυαλό


Μάρθα Κουμπάνη

16 Ιουλίου 2020

Sarah Jessica Parker: O τρόπος που βρήκε να φορέσει το floral dress σίγουρα δεν σας περνούσε απ' το μυαλό

H αγαπημένη των fashionistas Sarah Jessica Parker εμφανίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα φόρεμα που όλες έχουμε στη ντουλάπα. Θηλυκό και ρομαντικό το floral φόρεμα δεν λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα το καλοκαίρι και είναι ιδανικό για να φορεθεί από το πρωί.

Η Carrie Bradshaw της iconic σειράς Sex and the City, συνεχίζει να μας εμπνέει με το μοναδικό στιλ της. Έτσι δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε να περάσει απαρατήρητος ο πρωτότυπος συνδυασμός της.

Επέλεξε να συνδυάσει το μίντι φλοραλ φόρεμα σε αποχρώσεις του γαλάζιου, με πετρόλ, σουέντ Mary Janes, με sparkly αγκράφα και έδωσε έτσι ένα πολυτελές άγγιγμα στο σύνολο της.

Η ηθοποιός είναι γνωστό πόσο αγαπά τα statement κομμάτια, είτε πρόκειται για μια φούστα από δεκάδες layers από τούλι, είτε ένα gown με φραμπαλάδες σε τολμηρή απόχρωση, είτε λαμπερά παπούτσια με κρύσταλλα ή glitter εφέ. Ειδικά στα τελευταία δείχνει μεγάλη αδυναμία και το τελευταίο της σύνολο το αποδεικνύει.

Με αυτό τον risky συνδυασμό, κατάφερε να κάνει το prairie dress πιο επίσημο, χωρίς να χαθεί η ισορροπία στο look.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με φλοράλ φόρεμα
Splash/ Ideal Image

Στη συνέχεια, η σταρ άλλαξε παπούτσια και φόρεσε ένα ακόμα πιο "bling bling" ζευγάρι μπαλαρίνες, με glitter σε ασημένια απόχρωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.