ΣΤΙΛ

Η Irina Shayk απολαμβάνει τον ήλιο με το φόρεμα που θέλουμε να προσθέσουμε στη ντουλάπα μας


24 Ιουλίου 2020

Η Irina Shayk απολαμβάνει τον ήλιο με το φόρεμα που θέλουμε να προσθέσουμε στη ντουλάπα μας

Η Irina Shayk  είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη, με εξωτική ομορφιά και απίστευτες αναλογίες. Επιπλέον, το μοντέλο μας εμπνέει συχνά με τα looks της τόσο στο runway και στο red carpet όσο και off duty στις βόλτες με την κορούλα της.

Αυτή τη φορά, εμφανίστηκε με το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα, που θέλουμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Μοιράστηκε στο Instagram μια ειδυλλιακή φωτογραφία, ξαπλωμένη στο καταπράσινο γρασίδι με μίντι πολύχρωμο ριγέ φόρεμα. Το φόρεμα είχε ζώνη, που τόνιζε την μέση της, όριζε τη σιλουέτα και απέπνεε αβίαστη κομψότητα και θηλυκότητα.

Mε Falconeri multicolor φόρεμα, η συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή είναι ιδανική για κάθε μέρα το καλοκαίρι. Η Irina Shayk είναι άλλωστε, η μούσα του brand. Το αγαπημένο της multicolor, ριγέ φόρεμα σε πορτοκαλί απόχρωση από την SS20 Collection της Falconeri ταιριάζει σε όλες και είναι δροσερό. 

jenny.gr

Και μπορεί η Irina να εμφανίζεται ξυπόλυτη καθώς την λούζει το φως του καλοκαιρινού ήλιου, όμως το φόρεμα ταιριάζει σχεδόν με όλα τα παπούτσια -ανάλογα τη διάθεσή σας- από sneakers, μέχρι mules και εσπαντρίγιες. Τέλος, μπορεί να φορεθεί τις ζεστές μέρες στο γραφείο. Θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.