ΣΤΙΛ

Η Katie Holmes μόλις φόρεσε το πιο άνετο τζιν της σεζόν και εμείς κρατάμε σημειώσεις


The Jennettes

3 Αυγούστου 2020

Η Katie Holmes μόλις φόρεσε το πιο άνετο τζιν της σεζόν και εμείς κρατάμε σημειώσεις

Η Katie Holmes είναι ένα από τα πιο hot fashion icon των τελευταίων χρόνων αφού πάντα κάνει μοναδικές εμφανίσεις τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και streetstyle. Η λαμπερή ηθοποιός μας δίνει στιλιστικές ιδέες ενώ κάνει απίθανους συνδυασμούς με κοινό παρονομαστή την κομψότητα.

Από μακριά φορέματα, κοστούμια μέχρι απλά t-shirts και τζιν. Έχει ταλέντο όλα να τα συνδυάζει και να αποπνέει μια φινέτσα και φυσικά να δείχνει πάντα τόσο stylish. Αυτή τη φορά, η Katie Holmes περπατούσε στους δρόμους του Los Angeles με το πιο casual αλλά παράλληλα τόσο inspired outfit. Επέλεξε να φορέσει μια τζιν παντελόνα και την συνδύασε με ένα απλό λευκό top, χρυσά κοσμήματα και λευκά sneakers.

Από αυτή της την εμφάνιση δεν έλειπε η μάσκα προστασίας για τον ιό, που δεν αμελεί ποτέ, όπως διαπιστώνουμε από τις φωτογραφίες των paparazzi. Ακόμη και η μάσκα της έδινε μια πινελιά στο σύνολό της καθώς ήταν λεοπάρ και ξεχώρισε από το υπόλοιπο outfit.

Δείτε την stylish εμφάνισή της, ιδανική για μια βόλτα στη πόλη όσο και στο νησί:

https://instagram.com/p/CDaCM8KApd8

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.