ΣΤΙΛ

H Κate Μiddleton εμφανίστηκε με το τέλειο φόρεμα για τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες: Ρομαντικό και οικονομικό


Μάρθα Κουμπάνη

31 Αυγούστου 2020

H Κate Μiddleton εμφανίστηκε με το τέλειο φόρεμα για τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες: Ρομαντικό και οικονομικό

Η Κate Μiddleton αποκάλυψε τις 100 επικρατέστερες λήψεις της για την έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο του Hold Still 2020 με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της, Kensington Royal.

Επιπλέον μίλησε για τη δουλειά της και πόσο χαρούμενη την έκανε η ανταπόκριση του κόσμου. Η 38χρονη Δούκισσα, εμφανίστηκε στη βιντεοκλήση μέσω Zoom, με ένα πολύ κομψό φόρεμα από τα Zara. Το midi φόρεμα σε πράσινη απόχρωση, με ρομαντικό floral print, V neck και λεπτομέρεια από δαντέλα στο μπούστο και τα μανίκια. Στο τελείωμα έχει βολάν και σκίσιμο.

Το καλοκαιρινό φόρεμα κοστίζει 9,99 ευρώ. Για την εμφάνισή της επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της ίσια και ολοκλήρωσε το look με χρυσούς κρίκους στα αυτιά.

Zara
Zara

Για άλλη μία φορά, η Δούκισσα μάς έδωσε ιδέες για chic εμφανίσεις με οικονομικά κομμάτια. Το φόρεμα ιδανικό για το τέλος του καλοκαιριού ενώ φοριέται από το πρωί έως το βράδυ και πάει με όλα. Η Kate ήταν πολύ ευδιάθετη και χαμογελαστή, καθ’ όλη τη συζήτησή της με τους κριτές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.