ΣΤΙΛ

Alizee Thevenet: To στιλ της Γαλλίδας αρραβωνιαστικιάς του James Middleton είναι η απόλυτη έμπνευση


Μάρθα Κουμπάνη

8 Σεπτεμβρίου 2020

Alizee Thevenet: To στιλ της Γαλλίδας αρραβωνιαστικιάς του James Middleton είναι η απόλυτη έμπνευση

Ο μικρός αδερφός της Δούκισσας του Cambridge, James Middleton ανακοίνωσε τoν αρραβώνα του με την Alizee Thevenet τον Οκτώβριο του 2019 μέσω Instagram, με μια κοινή τους φωτογραφία στο Lake District. Η γοητευτική Γαλλίδα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου και εργάζεται ως οικονομική αναλύτρια στο Λονδίνο, ενώ μιλάει τρεις γλώσσες.

Η Αlizee συνόδευσε τον James στον βασιλικό γάμο της λαίδης Gabriella Windsor και σε μια επίσκεψη στο Wimbledon με ολόκληρη την οικογένεια Middleton. Επιπλέον εντυπωσίασε στον τελικό του Wimbledon Men’s Singles. Συνδύασε ένα λευκό βαμβακερό παντελόνι με μια κόκκινη μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ και απλές εσπαντρίγιες, ενώ συμπλήρωσε το look της με μια ψάθινη τσάντα.

Το στιλ της ξεχώρισε όμως, όταν εμφανίστηκε στο γάμο της Lady Gabriella Windsor με ένα φόρεμα από την H&M. Εκείνη την εποχή μάλιστα, το κομμάτι πουλήθηκε εκ νέου στο eBay σε διπλάσια τιμή. Απλή και με boheme διάθεση έφτασε στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, φορώντας το πλισέ φόρεμα σε συνδυασμό με ένα κομψό boater hat και απλές nude γόβες.

Getty Images

Οι εμφανίσεις της, μας κέρδισαν ακόμα περισσότερο όταν την είδαμε στις διακοπές στο St Barths με τον James τον Ιανουάριο.

Splash News

Η ίδια φαίνεται να προτιμά τα απλά κομμάτια ενώ έχει αδυναμία στο κόκκινο χρώμα. Επιπλέον, δεν λείπουν οι χαριτωμένες στιγμές που το πανέμορφο ζευγάρι κάνει matching εμφανίσεις.

Μα, πόσο chic!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.