ΣΤΙΛ

Η Victoria Beckham φόρεσε το πιο κομψό φθινοπωρινό σύνολο: Eρωτευτήκαμε τις μπότες της


Μάρθα Κουμπάνη

16 Σεπτεμβρίου 2020

Η Victoria Beckham φόρεσε το πιο κομψό φθινοπωρινό σύνολο: Eρωτευτήκαμε τις μπότες της

Η Victoria Beckham αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Επέλεξε να κάνει color blocking μετά από καιρό και είμαστε ενθουσιασμένες με το αποτέλεσμα.

Η Victoria μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της με ένα εντυπωσιακό look σε κίτρινο και φωτεινό μπλε. “Ο τέλειος συνδυασμός χρωμάτων για μια ηλιόλουστη μέρα στο Λονδίνο. Φοράω το ψηλόμεσο παντελόνι στο χρώμα της μέντας από τη συλλογή μου # VBPAW20 x vb”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Την επόμενη μέρα η VB αποκάλυψε τις αγαπημένες της μπότες για τη νέα σεζόν, οι οποίες έρχονται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και είναι ultra chic!

“Ένα από τα αγαπημένα μου στιλ αυτή τη σεζόν, οι μπότες Valentina”, είπε σε ένα Instagram Stοry. Αφού μας έδειξε τη νέα της συλλογή για το φθινόπωρο / χειμώνα 2020 αποκάλυψε πώς θα τις φορέσει, με το νέο τολμηρό της τρόπο να κάνει styling.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.