ΣΤΙΛ

Απόστολος Μητρόπουλος: Ο Έλληνας σχεδιαστής ρούχων που «στρέφεται» στις μάσκες


28 Σεπτεμβρίου 2020

Απόστολος Μητρόπουλος: Ο Έλληνας σχεδιαστής ρούχων που «στρέφεται» στις μάσκες

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές ρούχων, ο Απόστολος Μητρόπουλος, μιλάει στο insider.gr για την απόφασή του να αλλάξει ρότα και να δημιουργήσει μάσκες με τη δική του καλλιτεχνική ματιά.

Με τη μάσκα να αποτελεί πλέον βασικό «όπλο» κατά της πανδημίας του κορονοϊού που άλλαξε τις ζωές μας τους τελευταίους 7 μήνες, τα δεδομένα ακόμη και σε κλάδους όπως της μόδας, ανατρέπονται και αναπροσαρμόζονται.

Οι νέες ανάγκες και συνήθειες του αγοραστικού κοινού, ο περιορισμός των μετακινήσεων, οι λιγότερες έξοδοι και η εργασία από το σπίτι, έχουν δημιουργήσει ένα διαφορετικό τοπίο της καθημερινότητας, στο οποίο όλοι καλούνται να προσαρμοστούν. 

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες σχεδιαστές ρούχων, με σημαντική πορεία 20 ετών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Απόστολος Μητρόπουλος, παρακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να δημιουργήσει μάσκες, με τη δική του καλλιτεχνική ματιά.   

«Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, νομίζω ότι η μάσκα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για όλους μας. Πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να δημιουργώ χρήσιμα πράγματα με βάση τις ανάγκες της εποχής και του αγοραστικού κοινού» σημειώνει ο Απόστολος Μητρόπουλος στο insider.gr. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.