ΣΤΙΛ

Η Κate Middleton φόρεσε το πιο θηλυκό παλτό που έχουμε δει -Με αναπάντεχο μήκος και χρώμα


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2020

Η Κate Middleton φόρεσε το πιο θηλυκό παλτό που έχουμε δει -Με αναπάντεχο μήκος και χρώμα

Η Κate Middleton και ο πρίγκιπας William βρέθηκαν στον σταθμό Waterloo για την έκθεση φωτογραφίας της Δούκισσας. Η 38χρονη Δούκισσα του Cambridge συναντήθηκε με άτομα που συμμετείχαν στο project, που η ίδια ανακοίνωσε το Μάρτιο. 

Για την περίσταση επέλεξε ένα από τα πιο κομψά και θηλυκά παλτό που έχουμε δει. Tόσο το χρώμα όσο και το πλούσιο μήκος του το έκαναν ακόμα πιο αριστοκρατικό και πολυτελές. Φτιαγμένο για μια αληθινή βασίλισσα.

Επέλεξε ένα μακρύ κόκκινο παλτό Alexander McQueen με μαύρα, σταυρωτά κουμπιά, το οποίο συνδύασε άψογα με μαύρες σουέντ γόβες και μαύρη δερμάτινη τσάντα. Το κομψό τσαντάκι του brand Grace Han έχει ιδιαίτερο σχήμα και ονομάζεται «Love letter».

Μέσα από το elegant παλτό της διακρινόταν ένα λευκό τοπ και μια μαύρη, πλισέ φούστα. Ολοκλήρωσε το look με χρυσούς κρίκους και ανέμελες μπούκλες. Η Kate όπως πάντα, μαγνήτισε τα βλέμματα, εμπνέοντας κάθε γυναίκα να βρει το ιδανικό σύνολο για αυτό το φθινόπωρο. 

jenny.gr

Δείτε ακόμη: Όταν η Kate MIddleton επιλέγει casual chic σύνολα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.