ΣΤΙΛ

Οι πιο stylish ιδέες για να φορέσετε τις άνετες φόρμες σας


Μάρθα Κουμπάνη

22 Οκτωβρίου 2020

Οι πιο stylish ιδέες για να φορέσετε τις άνετες φόρμες σας

Υπάρχουν εκείνες οι μέρες που νιώθουμε έτοιμες να κατακτήσουμε τον κόσμο, φορώντας ό,τι πιο chic και εντυπωσιακό υπάρχει στη ντουλάπα μας. Υπάρχουν όμως, κι εκείνες οι μέρες που θέλουμε να ρίξουμε τους τόνους και απλά να νιώθουμε άνετα σε κάθε βήμα. Για αυτές τις μέρες οι περισσότερες έχουμε στην ντουλάπα μας μια tracksuit. Οι φόρμες στην εποχή της πανδημίας δεν συνδέονται αποκλειστικά με την άσκηση αλλά και με τα working from home σύνολα.

O COVID-19 ανάγκασε ακόμα και τις πιο comme il faut ιέρειες του στιλ, να αφήσουν στην άκρη, τους κεντημένους γιακάδες και τα glam σύνολα για μια πρακτική και cozy φόρμα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν κατάφεραν να τις ενσωματώσουν στο προσωπικό τους ύφος, φορώντας τις με grande κοσμήματα, πολυτελή παλτό, ακόμα και killer ψηλοτάκουνα.

Και κάπως έτσι διαμορφώνεται το νέο athleisure: με ακόμα πιο μαλακές υφές και πολυτελή φινιρίσματα, με μονόχρωμα σετ, συνήθως σε neutral αποχρώσεις και mute τόνους και XXL όγκους.

Δείτε πώς φορούν τις φόρμες τα κορίτσια της μόδας.

Cropped φούτερ, μινιμαλ κορμάκια και full layering, πάνε το sporty chic σε άλλο επίπεδο.

Oversized πανωφόρια γίνονται η τέλεια κάλυψη πάνω από το αθλητικό σας outfit, ενώ μπορείτε πάντα να σπάσετε τα sets με ένα κλασικό πουλόβερ ή πουκάμισο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.