ΣΤΙΛ

Η Maria Olympia φωτογραφήθηκε με Valentino στο πιο εντυπωσιακό editorial μόδας


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2020

Η Maria Olympia φωτογραφήθηκε με Valentino στο πιο εντυπωσιακό editorial μόδας

Η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ, εκτός από κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, είναι socialite και μοντέλο. Ως μοντέλο και it girl, έχει περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας.

H 24χρονη royal φωτογραφήθηκε για το Harper’s Bazzar Ισπανίας στο τεύχος Νοεμβρίου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Στην πρώτη φωτογραφία, βλέπουμε να φορά ένα μαύρο, μίνι φόρεμα με πλούσιο όγκο και αμέτρητα απλικαρισμένα λουλούδια, με λευκό καλσόν και μπαλαρίνες ενώ μοιάζει να πετά.

Στην επόμενη, φορά ένα μαύρο, δερμάτινο bustier top καπέλο, μαύρη βερμούδα και loafers, σε ένα sleek ανδρόγυνο look ενώ στην τελευταία, ένα εντυπωσιακό μαύρο off-shoulder φόρεμα.

«Είναι μια royal του 21ου αιώνα», όπως αναφέρει το περιοδικό. «Η μόδα ήταν πάντα μεγάλο μέρος της ζωής μου, τόσο από τη μητέρα μου, που προέρχεται από το «retail», όσο και από την πλευρά του πατέρα μου, των οποίων οι υποχρεώσεις σημαίνουν ότι πρέπει να ντυθούμε καλά κατά καιρούς, έτσι πάντα ήταν ένας καλός συνδυασμός», σημειώνει η ίδια στο περιοδικό.

«Τι σημαίνει αγάπη για εμένα; Είναι το να νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι, με κάνει χαρούμενη, ενθουσιασμένη. Απλώς αγαπώ την αγάπη. Τι με κάνει να λάμπω; Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, το να γελάω, όσο πιο πολύ, τόσο πιο πολύ λάμπω», αναφέρει στο βίντεο από τα backstage.

Τα εντυπωσιακά, λαμπερά κοσμήματα είναι του ιστορικού γαλλικού οίκου Chaumet, ενώ οι δημιουργίες είναι Maison Valentino.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.