ΣΤΙΛ

"Α Letter to My Loved Ones" : To συγκινητικό film της Stella McCartney για τον καρκίνο του μαστού και η ιστορία της μητέρας της


Μάρθα Κουμπάνη

25 Οκτωβρίου 2020

"Α Letter to My Loved Ones" : To συγκινητικό film  της Stella McCartney για τον καρκίνο του μαστού και η ιστορία της μητέρας της

Η διάσημη σχεδιάστρια Stella McCartney κυκλοφόρησε ένα συγκλονιστικό φιλμ με τις ιστορίες γυναικών που έδωσαν μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Η καμπάνια με τίτλο "Α Letter to My Loved Ones"  και το φιλμ που τη συνοδεύει, γυρίστηκε από τη βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτορεπόρτερ, Lynsey Addario κατά τη διάρκεια του lockdown.

Το "Α Letter to My Loved Ones" μάς συστήνει  γυναίκες, που έδωσαν, ή δίνουν ακόμα, τη μάχη τους με τον καρκίνο του μαστού και περιγράφουν την εμπειρία και τα συναισθήματά τους.

Φορούν το ειδικό σουτιέν για μετά τη μαστεκτομή "Louise Listening”, που σχεδίασε η McCartney και το προσφέρει δωρεάν σε γυναίκες, που έχουν υποφέρει από τον καρκίνο του μαστού. 

Η καμπάνια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από projects της Βρετανίδας σχεδιάστριας και του brand της από το 2014. Η Stella McCartney, έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι ευαισθητοποιημένη γύρω από την ασθένεια αφού το 1998 έχασε τη μητέρα της Linda, σε ηλικία 56 ετών, από καρκίνο του μαστού.

Την καμπάνια συνοδεύει η συλλογή  Whitney Popping lingerie collection, σε ροζ χρώμα.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της οποίας θα δοθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος της σχεδιάστριας Stella Cares Foundation, που στηρίζει παγκοσμίως τις πρωτοβουλίες που αφορούν την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, αλλά και το Linda McCartney Centre στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Liverpool, όπου φιλοξενεί γυναίκες για τη θεραπεία τους.

Επιπλέον, η σειρά Adidas by Stella McCartney κυκλοφορεί το δικό της sport bra για γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή.

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.